Magazin

Gabriela Vranceanu Firea vrea sa fie senator – Vezi unde candideaza

Publicat: 08 oct. 2012
1

Jurnalista Gabriela Vranceanu Firea va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie pentru un post de senator, fiind desemnata de organizatia PSD Ilfov.

Potrivit unui comunicat postat pe pagina de Facebook a fostei realizatoare tv, organizatia PSD Ilfov si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare pentru circumscriptia electorala nr. 25 Ilfov, care vor candida sub sigla USL, acestia fiind Gabriela Vranceanu Firea – Colegiul 1 Senat si Horia Mihalcescu – Colegiul 2 Camera Deputatilor, scrie ziare.com.

Potrivit comunicatului citat, candidaturile pentru celelalte colegii ale circumscriptiei electorale vor fi comunicate oficial de organizatia USL Ilfov.

Gabriela Firea a anuntat in urma cu doua saptamani ca s-a inscris in PSD, iar evenimentul a fost marcat printr-o conferinta de presa.

Robert Negoita, Ecaterina Andronescu si Rovana Plumb au salutat decizia fostei prezentatoare de la Antena3 de a se alatura PSD-ului prin mini-discursuri si laude la adresa Gabrielei Firea.

„Acum 22 de ani am intrat in presa cu emotie si cu dorinta de a spune ceva, nu doar de a fi o prezenta stearsa. (…) Anul acesta am implinit 40 de ani si am avut un imbold interior de a-mi schimba domeniul pe care, poate cu prea multa lejeritate, l-am criticat uneori”, s-a justificat noua pesedista.

Comentarii
Adauga un comentariu