Cancan

Gafă colosală făcută de Acces Direct în cazul Vulpiței și al lui Viorel

Publicat: 21 aug. 2020
Gafă colosală făcută de Acces Direct
Gafă colosală făcută de Acces Direct

Gafă colosală făcută de Acces Direct în cazul Vulpiței și al lui Viorel. Un sondaj, realizat de celebra emisiune de pe Antena1, nu a avut tocmai efectul dorit. O întrebare despre soţii Stegaru i-au făcut pe urmăritori să le sară în cap.

Gafă colosală făcută de Acces Direct

”Cine se uită acum la peripețiile soților Stegaru la mare?”, a fost întrebarea alăturată imaginii cu Viorel și Vulpița pe faleză, la mare. Doar doi internauți au răspuns simplu: ”Eu mă uit!” Punct. Pentru că a venit replica majorității. ”Legați-vă un pietroi de gât și aruncați-vă în mare”, ”Au înviat din morți”, ”Nimeni. Doamne ajută că am scăpat de putorile ordinare”, ”Aruncați-vă în mare, să vă ducă în Bulgaria, să scăpăm de voi, putorilor, la muncă cu voi, jegurilor”, ”La sapăăă, mă!”, ”La muncă, leprelor! Doi ratați”, ”Acces din…”, sunt cele mai dure replici de pe pagina oficială de Instagram a emisiunii Antenei 1.

Gafă colosală făcută de Acces Direct în cazul Vulpiței și al lui Viorel Reacția internauților

Internauții i-au pus la zid pe Vulpița și pe Viorel, comentând poza în care Viorel o ține în brațe pe Vulpița, într-o piscină. Asta după mega-scandalul de la Acces Direct, după ce au apărut filmările cu momentele în care Vulpița îl înșală pe Viorel cu un sătean din Blăgești. În timp ce un alt localnic filmează scenele amoroase.

”Doi împuțiți, nu mai știi cât să-i crezi”, ”Dar fetița lor de ce nu e cu ei? Dați în penibil”, ”Mincinoși ordinary, huuuuuuu lăturilor”, ”Doamne ferește de așa dragoste. Vulpița este șireată, ea trece de la agonie la extaz, ca noi strada ….Vai de viața ei de retardată”, ”De ce joci teatru ieftin, Veronica? Tu când ai primit flori de la Rafaelo, Viorel nu a făcut crize de gelozie și tu erai îndrăgostită de Rafa. Se vedea în emisiune”, sunt câteva dintre comentariile de pe pagina de Instagram a emisiunii Acces Direct.

Viorel s-a răzbunat pe Vulpița după filmulețul intim

Mare supărare pentru Vulpița, după ce Viorel a văzut imaginile compromițătoare. În urma acestui scandal, Viorel a plecat la cafenea cu… amanta Elena. Ultima emisiune Acces Direct a găzduit un scandal că în filme. Astfel, Veronica Stegaru a fost foc și pară pe întâlnirea ascunsă dintre Viorel și Elena. Această femeie a venit în platou pentru a-i cunoaște pe amândoi și pentru a le aduce cadouri.

Numai că intenția brunetei nu a fost privită cu ochi buni de către Vulpița. Iar atunci când a văzut imaginile cu Elena și Viorel la cafenea, în ipostaze tandre, parcă a înnebunit! Aflat la întâlnire cu amanta, Viorel a fost sunat de Vulpița. Numai că a mințit-o pe aceasta la telefon și i-a spus că este la o filmare și nicidecum la cafenea, cu Elena. Așadar, în platoul emisiunii, Vulpița a avut un acces de furie. Nici măcar Mirela Vaida nu a mai putut să o stăpânească.

Gafă colosală făcută de Acces Direct

Vulpița este nesigură acum pe viitorul ei cu Viorel Stegaru, mai ales după ce soacra ei vrea să o dea în judecată. Mai mult, se pare că bruneta Elena ar fi preferată de mama lui Viorel în detrimentul Veronicăi.

„Viorel să aleagă, că a zis mama lui că pe Elena o primește acasă, pe mine nu mă mai primește. Viorele, rămâi cu ea! Nu, nu îl iau, tortul ăsta. Poate îl mănânci cu totul. De la mine nu a primit cadou, dar de la altele văd că primește. Acum îi iei apărarea”, a spus Vulpița, cu ochii în lacrimi.

Însă Elena nu și-l dorește pe Viorel, să fie doar al ei. Ea vrea să fie doar prieteni de familie.

„O văd așa prea dată peste cap pentru mine. Eu nu am venit să-l iau pe Viorel, am venit să îi cunosc pentru că mi-e drag de ei. Niciun bărbat din lumea asta nu ar fi iertat-o pe Vulpița, pentru ceea ce a făcut ea. Pe Viorel îl iubesc așa cum este el. Nu vreau să i-l iau, vreau să fim prieteni de familie…”, a spus și Elena.

Adauga un comentariu