National

Gafa de PROPORTII a unor mascati: Au bagat in SPITAL un om NEVINOVAT

Publicat: 03 oct. 2014
1
In timpul perchezitiilor facute joi seara, politistii au dat buzna peste o familie a carei singura vina este ca locuieste pe aceeasi strada, la acelasi numar cu un suspect de contrabanda cu tigari. Proprietarul casei a spus ca timp de zece minute s-a straduit sa le explice politistilor ca fac o confuzie, timp in care acestia l-au tinut imobilizat si cu un pistol indreptat spre el.
„Cand am tras zavorul, au trantit poarta peste mine, m-au aruncat la pamant, cu fata in jos, cu pistolul la ceafa. Au pus piciorul peste mine si mi-au rupt degetul mare. Mi-au spus sa tac din gura”, a povestit Marian Dumitru, barbatul in varsta de 57 de ani, de pe patul spitalului, potrivit reporterntv.ro.
Confuzia s-a produs in timpul celor 30 de perchezitii facute de oamenii legii in Medgidia, in cautarea unor suspecti de contrabanda cu tigari. Intamplarea a facut ca barbatul nu numai sa locuiasca pe aceeasi strada, la acelasi numar cu suspectul, dar sa fie si singurul care l-a afisat. Asa ca mascatii au intrat peste el, convinsi ca au de-a face cu infractorul pe care-l cautau. Desi proprietarul si sotia sa le-au tot explicat ca i-au confundat, nu li s-a dat crezare.

Citeste si:Sapte infractori PERICULOSI au fost saltati de mascati

 
„Un alt mascat care avea indreptat pistolul catre mine, imi spunea sa nu vorbesc desi eu tot insistam si tot intrebam pentru ca nu intelegeam ce se intampla, de ce fac perchezitie la adresa noastra”, a spus Maria Diaconu, sotia victimei.
Dupa 10 minute, timp in care au verificat si casa in cautare de marfa de contrabanda, oamenii legii si-au dat seama ca au facut o gafa, si-au cerut scuze si i-au eliberat pe soti.
Adresa pe care o caautau politistii era la doua case distanta. Cand au realizat confuzia, mascatii l-au retinut pe proprietarul locuintei pentru contrabanda cu tigari.
Chiar daca politistii s-au scuzat pentru confuzie, barbatul a declarat ca va depune plangere impotriva lor. Asta pentru ca in urma tratamentului la care a fost supus a ajuns la spital cu un deget fracturat si mai multe traumatisme.
Adauga un comentariu