National

GAFA DE PROPORTII in PRESA din Rusia. Elena Basescu, prezentata drept FIICA LUI PONTA!

Publicat: 06 nov. 2013
1

Elena Basescu este cunoscuta, in afara, pentru cariera ei ca europarlamentar si in nici un caz pentru gradul de rudenie cu presedintele, ar fi o explicatie a gafei facuta de presa rusa.

O publicatie din Rusia, specializata in probleme energetice, scrie ca Elena Basescu e fiica lui Victor Ponta. „O luna mai tarziu, fiica lui Victor Ponta, E. Basescu l-a informat pe Comisarul European, G. Oettinger, ca lucrarile la gazoductul Iasi-Ungheni nu au inceput si nici nu exista o data clara cand acest lucru ar urma sa se intample”, scrie publicatia Neftegaz.ru, citata de Antena 3.

Se pare ca rusii nu prea isi cunosc vecinii din imediata apropiere, din moment ce si numele presedintelui Traian Basescu a aparut scris gresit, intr-un articol despre inaugurarea lucrarilor de la Deveselu, publicat pe site-ul televiziunii ruse Russia Today.

Si chiar daca presa rusa nu acorda o prea mare importanta numelor politicienilor, jurnalistii urmaresc cu interes lucrarile de al Ungheni.

Europarlamentarul PDL Elena Basescu i-a trimis o scrisoare comisarului european pentru Energie, Gunther Oettinger, despre „mascarada regizata” de premierul Victor Ponta, caruia „i-a cazut prada” oficialul european, in legatura cu lucrarile la gazoductul Iasi-Ungheni.

Elena Basescu arata ca santierul de langa Ungheni a fost prezentat ca avand toate conductele, utilajele si materialele de constructie necesare demararii proiectului, insa in realitate, acestea fusesera folosite cu o zi inainte la Rediu (judetul Iasi), in Romania, pentru inaugurarea santierului din zona romaneasca.

Elena Basescu ii adreseaza oficialul european rugamintea de a acorda „o atentie sporita” acestei lucrari de investitii.

Si nu degeaba i-a atras atentia! Cand Traian Basescu a inspectat, la putin timp, santierul gazoductului din localitatea ieseana Rediu, nu era niciun muncitor, ci doar un paznic, iar cu putin timp inainte de sosirea presedintelui in zona a ajuns si seful de santier, reprezentant al Transgaz.

Proiectul de constructie a conductei de gaz are un buget de 26,49 milioane euro, din care 7 milioane euro reprezinta contributia financiara a Uniunii Europene.

Comentarii
Adauga un comentariu