Internet

Gafa imensa facuta de Tim Cook la Superbowl! Mii de oameni l-au luat peste picior: „Ar trebui sa-ti cumperi un Samsung!”

Publicat: 08 feb. 2016

Tim Cook a fost „luat de val” dupa Superbowl 50.

iPhone-ul a fost mereu apreciat pentru camera atat de utilizatori, cat si de specialisti. Iar cei de la Apple s-au laudat mereu cu abilitatile camerei, avand o pagina dedicata pe site unde gasesti fotografii „Shot in iPhone” care arata splendid.

Insa atunci cand a venit unul dintre cele mai mari evenimente anuale, Superbowl, tocmai Tim Cook a facut un mare deserviciu de PR iPhone-ului! La finalul meciului, CEO-ul Apple a facut o poza pe terenul de joc atun cand cei de la Denver Broncos sarbatoareau victoria in fata celor de la Carolina Panthers.

Poza este insa foarte slaba. Este miscata, blurata, nu arata deloc bine. Iar Tim Cook a postat-o pe Twitter! Acest lucru i-a facut pe multi utilizatori sa inceapa sa rada de flagship-ul Apple sau sa-l critice pentru lipsa stabilizatorului de imagine. „Ar trebui sa folosesti un Samsung pentru poze mai bune” este doar unul din sutele de comentarii.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit