International

GAFA lui Obama: Cu cine l-a confundat pe ministrul de finante britanic

Publicat: 20 iun. 2013
1

Presedintele american Barack Obama a comis o gafa in timpul summitului G8 din Irlanda cand i s-a adresat de mai multe ori ministrului britanic al finantelor, George Osborne, cu numele de „Jeffrey„, confundandu-l se pare pe oficialul britanic cu un cantaret de muzica soul.

De trei ori, Barack Obama a afirmat ca este de acord cu „Jeffrey” in timpul expunerii unui plan de combatere a evaziunii fiscale prezentat de George Osborne, la summit-ul G8 de la inceputul acestei saptamani, lasandu-l pe ministrul britanic vizibil stanjenit, scrie rtv.net.

Dupa ce si-a dat seama de greseala facuta, presedintele american i-a cerut scuze ministrului, in varsta de 42 de ani: „Imi pare rau, prietene. Trebuie sa fi gresit din cauza cantaretului meu preferat de R&B” Jeffrey Osborne, un cantaret de culoare american in varsta de 65 de ani, a afirmat Barack Obama.

Potrivit unui martor citat de tabloidul britanic, „Osborne parea foarte suparat”. ‘Prima data cand Obama a gresit, nu i-a picat bine, insa cand a continuat sa repete aceeasi greseala (…) a devenit cu adevarat jenant’, a spus el.

Avand un adevarat simt al umorului, adevaratul Jeffrey Osborne s-a declarat „incantat” cand a auzit despre aceasta confuzie: „Nu stiam ca presedintele Obama este asa un fan incat sa-l numeasca pe ministrul britanic Jeffrey Osborne”, a afirmat el joi pentru Sky News.

Adauga un comentariu