Magazin

Gafa monumentala a Andreei Marin, la TV. Cum s-a facut de ras „Zana”

Publicat: 13 mart. 2014
1

Nu putine au fost cazurile in care vedetele noastre s-au facut de ras la TV, insa nimeni nu s-ar fi asteptat tocmai la Andreea Marin. Diva a reusit sa o comita intr-un stil barbar, scotand o perle care i-ar face invidiosi pe elevii care dau BAC-ul.

Fiind considerata una dintre cele mai „profi” vedete din televiziunea din Romania, Andreea Marin gafeaza foarte rar. Insa atunci cand o face, gafele ei sunt memorabile!

Citeste si Andreea Marin, director la TVR? Ce spune „Zana”

Asa s-a intamplat si intr-una dintre emisiunile „Zanei” de pe postul public de televiziune, unde prezentatoarea TV a reusit sa se faca de ras, scotand o perla de-a dreptul inimaginabila.

Avand de prezentat un grup de copii care venise in platoul emisiunii tocmai din Arad, Andreea a scos „porumbelul”, spunand depre micuti ca sunt din… nordul tarii!

Citeste si Andreea Marin RECUNOASTE: N-am fost cuminte in weekend! Vezi ce a facut – FOTO

Perla divei a trecut cu vederea pana acum, fiind prezentata in editia de miercuri seara a emisiunii „Cronica Carcotasilor” de la Prima TV, show specializat pe astfel de gafe televizate.

A facut facultatea de informatica!

Ce-i drept, Andreea Marin are o scuza. Vedeta originara din Roman nu prea are nicio tangenta cu geografia, absolvind facultatatea de informatica, dupa care a studiat cursuri de specializare in jurnalism, relatii publice si publicitate in cadrul Thompson Foundation si University of South California.

Citeste si Andreea Marin nu renunta la hainele de grasuta! MOTIVUL este INCREDIBIL

Sursa: cancan.ro

Comentarii
  • N-are nici o scuza. Cei ce fac informatica sunt alesi dintre cei mai inteligenti si buni elevi, dar se pare ca in cazul duduii s-a cam gresit. Geografie se face din scoala primara…

Adauga un comentariu