Stiri si curiozitati

Gafa rusinoasa facuta de sotia lui Alexandru Cumpanasu. Secretul din casa lor 

Publicat: 16 sept. 2019

Tragedia din Caracal l-a adus in prim-plan si pe Alexandru Cumpanasu, unchiul adolescentei pe care Gheorghe Dinca a rapit-o, a sechestrat-o si a ucis-o. Cumpanasu duce, in continuare, o lupta pe toate ”fronturile” pentru a demonstra ca Alexandra putea fi salvata, iar intensia sa de a candida la Presedintia Romaniei i-a determinat pe multi sa spuna ca si-a ”facut imagine” in urma acestei anchete care pare interminabila.

Alexandru Cumpanasu a negat, cu vehementa, astfel de acuzatii, spunand ca – si inainte de tragedie – era o persoana cu ”vizibilitate” in media. Daca despre el s-a vorbit, de multe ori, chiar si inainte de tragedia din Caracal, despre sotia lui Alexandru Cumpanasu nu au aparut foarte multe informatii. Cei doi s-au casatorit in toamna anului 2018, iar Simona Cumpanasu – fosta Baltag – a lucrat (in calitate de consilier) pentru… trei premieri ai Romaniei.

A ”picat” un examen de expert

La inceputul verii anului 2018, mai precis in luna iunie, Simona Cumpanasu a incercat sa ocupe postul de asistent manager in Ministerul Educatiei Nationale, numai ca a obtinut doar 60 de puncte si a fost respinsa. Rezultatele au fost afisat in luna iulie, iar candidatii admisi au primit 75, respectiv 90 de puncte.

 “REZULTATUL FINAL al concursului de recrutare si selectie a expertilor pentru posturile vacante din echipa MEN beneficiar in proiect -in afara organigramei – in cadrul proiectului „CRED-Curriculum relevant, educatie deschisa pentru toti”, s-a s-a specificat la finalul concursului.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit