Magazin

Gafa vestimentara sau MUST HAVE – Vezi cum a venit imbracata Alyssa Milano la o prezentare de moda – FOTO

Publicat: 20 sept. 2013

Daca de obicei actrita din „Farmece” are niste apariti sexy si elegante, la o prezentare de moda care a avut loc la New York  Fashion Week a dezamagit prin lipsa ei de stil.

Saptamanile Modei aduna laolalta nu doar designeri, modele si cumparatori din partea marilor magazine, ci si fashionistele de la Hollywood.

Alyssa Milano este una dintre prezentele nelipsite din cadrul acestui eveniment, dar daca pana acum actrita a impresionat cu alegerile ei vestimentare, la aceasta ultima editie a ridicat sprancene cu outfit-ul ales.

Alyssa a purtat o pereche de pantaloni din piele mulati, la care a asortat o camasa albastru cobalt, cu maneci lungi. Totul ar fi fost ok daca s-ar fi oprit aici, ar fi avut o aparitie relativ cuminte si neinteresanta, dar nu ar fi atras atentia in mod deosebit.

Actrita a decis insa sa poarte peste camasa un top galben fosforescent, care aminteste de vestele reflectorizante ale muncitorilor in constructii. Cu siguranta nimeni nu a avut probleme s-o repereze in mijlocul multimii adunate la eveniment.

De fapt, imaginile cu Alyssa in front row-ul prezentarii sunt cat se poate de amuzante: daca Kerry Washington a ales o rochie gri, inflorata si Heidi Klum una aurie, de seara, Alyssa sarea in evidenta prin optiunea ei vestimentara nefericita.

Sursa: perfecte.ro

Adauga un comentariu