Cancan

Gala Oamenilor de Succes. Mirela Vaida s-a numărat printre premianţi

Publicat: 24 sept. 2020
Gala Oamenilor de Succes
Gala Oamenilor de Succes. Mirela Vaida a luat premiul pentru cea mai populară prezentatoare de televiziune

Gala Oamenilor de Succes. În cadrul evenimentului festiv Gala Oamenilor de Succes, care a avut loc în Bucureşti, Mirela Vaida s-a numărat printre premianţi iar bucuria a fost împărtăşită cu fanii ei de pe rețelele de socializare. Internauţii au acuzat-o că premiul este luat pe spatele Vulpiţei şi al lui Viorel.

Mirela Vaida s-a numărat printre premianţii “Galei Oameni de succes”, iar cu acest prilej a împărtăşit bucuria cu fanii ei, pe Instagram. A primit numai felicitări, dar, totuşi, cineva a tras-o de urechi, spunând că premiul este luat pe spatele Vulpiţei şi al lui Viorel.

Gala Oamenilor de Succes. Mirela Vaida a luat premiul pentru cea mai populară prezentatoare de televiziune

Cea de-a patra ediţie a galei a avut loc marţi, 22 septembrie, la Lagoo Events Snagov. Acolo, au fost recunoscute meritele unor personalităţi din diferite domenii de activitate, televiziune, sport, medicină, muzică sau business. Mirela Vaida a luat premiul pentru cea mai populară prezentatoare de televiziune. În ultima jumătate de an, Vaida a fost protagonista telenovelei Viorel şi Vulpiţa, de pe Acces Direct, în care soţii Stegaru din Blăgeşti ajunseseră, de la sărăcie, mari vedete.

”Am fost inclusă de către Revista Capital în “Top 100 femei de succes” ediţia 2020, la categoria “mass-media”! Sunt foarte onorată să mă aflu în acest top, alături de personalităţi feminine din România, care au făcut, în domeniul lor de activitate, performanţă!! Dincolo de ceea ce se vede, în spatele rezultatelor stau o muncă şi o determinare uriaşă, alături de o echipă care nu are voie să obosească niciodată!! Pentru că doar aşa poţi rezista emisiunilor în direct, zilnic, de aproape 16 ani!!! Vă mulţumesc tuturor celor care mi-aţi rămas aproape!! Mulţumesc, Revista Capital! Vă îmbrăţişez!”, a scris Mirela Vaida pe Insta în urmă cu trei zile.

Fanii Mirelei Vaida s-au grăbit să o felicite pe prezentatoarea de la Antena 1 după ce vedetă a făcut anunţul: ”Onorată de acest premiu!. Mulţumesc din suflet I Succes, Gala “Oameni de Succes”, ediţia IV. Mulţumesc publicului pentru tot! Vă îmbrăţişez!” ”Felicitări” i-au scris fanii ei. Dar unul dintre ei avea s-o pună la zid. ”Premiul se datorează unor analfabeţi care au făcut audienta…deci trebuie donat familiei de ologofreni, iar pentru tine 👏👏 că ştii să ieşi din diferite situaţii”, a fost replică justă a unui internaut.

Mirela Vaida a scăpat de soacra şi s-a dus direct la salonul de masaj: ”Are mâini de aur. A venit din Indonezia”

Weekendul care a trecut a fost unul plin pentru Mirela Vaida şi familia sa. Vedetă TV împreună cu soţul ei au aniversat 11 ani de la căsătorie. După ce a petrecut cu familia, Mirela Vaida a scăpat de soacra, care între timp a plecat la Cluj, şi s-a dus direct la salonul de masaj. Experienţa de la salon a fost împărtăşită fanilor ei.

Mirela Vaida a avut un weekend plin în familie. A vizitat-o soacra, plus că s-a pus pe făcut mâncare, iar din imaginile postate pe Instagram se vede clar că prezentatoarea de la Acces Direct chiar se pricepe şi în bucătărie. Dar a avut un of, pe care l-a rezolvat chiar în prima zi a săptămânii. A apelat la cineva venit din Indonezia.

Mirela Vaida a scăpat de soacra şi s-a dus direct la salonul de masaj

Pentru că i-a fost dor de un masaj bun, Mirela Vaida, că din puşcă, a plecat de acasă şi la salon s-a oprit. Ştia şi cine o să facă o treabă excelentă. A împărtăşit totul cu fanii ei.

”Weekendul trecut a fost… greu!! Fără bonă, dar cu soacra la mine, într-o scurtă vizită! Abia am aşteptat să se facă luni şi să plec de acasă!! La masaj de relaxare, direct!!! Hahaa! Pentru astfel de situaţii şi nu numai, v-o recomand pe Sari de la @lotusspabucuresti ! A venit tocmai din Indonezia ca să mă facă bine!!! Şi mă face!! Credeţi-mă!! Are mâini de aur şi energie din aia bună, din Orient!! Va puup! Diseară pleacă soacra! Nu în Indonezia! Numa’ aci, la Cluj!”, a învârtit cu dibăcie mesajul pe Instagram Mirela Vaida.

Adauga un comentariu