Eveniment-Social

Gala Unionistilor, derulata la Casa de Cultura a Studentilor Iasi

Publicat: 17 feb. 2016
1

Maine, 19 februarie 2016, de la ora 17:00, in Sala Gaudeamus a Casei de Cultura a Studentilor (CCS) Iasi are loc Gala Unionistilor, prima editie, in cadrul careia vor fi decernate premii celor care au avut un rol determinant in apropierea romanilor de pe cele doua maluri ale Prutului. In cadrul evenimentului organizat de Platforma Unionista Actiunea 2012 vor fi premiati parlamentari, primari, directori ai liceelor romanesti din regiunea transnistreana, artisti si reprezentanti ai societatii civile. In cadrul manifestarii va fi prezentat si cel mai amplu proiect al Platformei Unioniste, pentru anul 2016, respectiv aducerea in Romania a 100.000 de basarabeni, sub genericul „Cunoaste-ti Tara„. Invitatii se vor putea delecta si cu muzica artistilor Ion Paladi si Angela Ciochina.

Citeste si: Prima Gala a Unionistilor are loc vineri la Iasi

„Suntem onorati sa putem premia personalitatile si organizatiile care si-au adus aportul la accelerarea procesului de apropiere a Romaniei de Republica Moldova. Totodata, suntem bucurosi sa putem prezenta intr-un cadru oficial, alaturi de colaboratorii, voluntarii si donatorii nostri, retrospectiva anului 2015, cu accent pe principalele actiuni unioniste desfasurate, precum si agenda calendarul activitatilor pentru anul 2016”, a declarat George Simion, presedintele executiv al Platformei Unioniste Actiunea 2012.

Citeste si: Scena uluitoare a avut loc la doar cativa kilometri de Iasi. A fost implicat si Vladimir Putin – GALERIE FOTO, VIDEO

Citeste si: Un fost student al Universitatii Cuza, implicat in momente teribile derulate in Republica Moldova

Adauga un comentariu