Eveniment-Social

Gala UNITER 2013, organizata la Iasi

Publicat: 29 ian. 2013
1
Gala premiilor UNITER din acest an va fi organizata la Iasi. Ion Caramitru, directorul Teatrului National din Bucuresti si presedintele UNITER, a anuntat, astazi, la Iasi, ca gala din acest an va fi organizata in 13 mai, la Teatrul National „Vasile Alecsandri”. „Este pentru a doua oara in istorie cand gala va fi organizata in afara Bucurestiului, prima editie de acest gen avand loc la Sibiu, in 2007. Nu cred ca exista, la aceasta ora, un spatiu mai frumos decat Teatrul National din Iasi. Cred ca venirea a sute de oameni la acest eveniment, din tara si strainatate, va naste si ambitii. Vrem sa realizam intregul spectacol cu artisti de aici”, a spus Ion Caramitru. Bugetul total al evenimentului va fi de 912 mii lei, din care Iasul, in special Consiliul Judetean, va contribui cu 180 mii lei. Manager de proiect din partea CJ Iasi va fi scriitorul Dan Lungu, directorul Muzeului Literaturii Iasi.
Comentarii
  • Bai, Dan Lungu asta inca nu a facut nimic ca director si deja e bagat peste tot! Ce treaba are cu Uniter si cu teatrul?
    Ce fraier Adomnitei: baga banii pe un proiect al Bucurestiului. Caramitru nu mai are bani si i-a gasit pe ieseni vaca de muls. Bravos! Mai bine faceau ceva la aeroport cu banii sau in judet!

Adauga un comentariu