Telefoane mobile

Galaxy S 4 Mini a fost introdus in lista terminalelor de pe Samsung Apps

Publicat: 27 mai 2013
5
Deoarece Samsung a lansat in cursul anului trecut o versiune Mini a modelului sau de varf Galaxy S III, intentia de a lansa o versiune mai redusa a actualului Galaxy S 4 a fost de la sine inteleasa, iar zvonurile nu au intarziat sa apara. Sud-coreeni inca nu au anuntat oficial acest model, insa acesta a aparut pentru scurta vreme pe site-ul Samsung Apps, ceea ce ne spune ca o lansare este iminenta.
Galaxy S 4 Mini, sau GT-I9195 pe numele sau de cod, si-a facut aparitia pentru o scurta perioada de timp in lista terminalelor din cadrul site-ului Samsung Apps, acesta fiind inlaturat dupa ce noutatea a fost remarcata de vizitatori. Deoarece site-ul este dedicat doar aplicatiilor, iar lista de terminale are doar rolul sortarii produselor software dupa compatibilitate, neatentia Samsung nu a adus la iveala nici o informatie despre hardware-ul acestui telefon.
Conform zvonurilor, Galaxy S 4 Mini va fi un telefon care va oferi un ecran de 4,3” cu rezolutie qHD si panou S-AMOLED, un procesor dual-core necunoscut, o camera foto cu senzor de 8 MP si o baterie cu o capacitate de 2100 mAh. Cum Samsung deja s-a pregatit sa includa acest telefon in lista produselor sale, probabil ca pana la lansarea oficiala a acestui model nu va mai trece multa vreme.
Adauga un comentariu