Telefoane mobile

Galaxy S7 si S7 edge, disponibile si in variantele Pink Gold si Silver Titanium

Publicat: 30 mai 2016
5

Flagship-ul Samsung vine de acum in 2 versiuni noi de culoare.

Samsung Electronics Romania anunta disponibilitatea pe piata locala a smartphone-urilor Galaxy S7 si S7 edge in variantele Pink Gold si Silver Titanium. Noile culori sunt ideale pentru utilizatorii care isi doresc – pe langa un design elegant din sticla si metal, cea mai buna camera foto disponibila pe un smartphone, rezistenta la apa si slot microSD – un dispozitiv care sa ii ajute sa isi exprime stilul personal.

„Samsung a ales sa lanseze pe piata locala smartphone-urile Galaxy S7 si S7 edge in aceaste culori pentru a le oferi utilizatorilor mai multe optiuni de personalizare si de exprimare a stilului personal,” a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics Romania.

Samsung Galaxy S7 si S7 edge vin cu autonomie imbunatatita, oferita atat prin capacitatea extinsa a bateriei, cat si prin scaderea timpului necesar pentru incarcare, dispun de camera foto cu tehnologie Dual Pixel si un obiectiv cu luminozitate F1.7. Totodata, acestea au slot pentru card micro SD, astfel incat capacitatea totala a memoriei poate ajunge pana la 200GB.

Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 edge au certificare IP68, astfel ca rezista scufundate in apa la adancime de 1,5 metri pentru o durata de 30 de minute, dar si la praf.

Smartphone-urile Galaxy S7 si S7 edge le ofera utilizatorilor o galaxie de experiente. Compatibile cu o multitudine de dispozitive, Galaxy S7 si S7 edge integreaza toate informatiile, datele si aplicatiile de care utilizatorii au nevoie. in plus, prin conectarea lor la Gear VR, utilizatorii se pot bucura de o experienta de divertisment mai captivanta ca niciodata.

Samsung Galaxy S7 si S7 edge sunt disponibile in culorile White Pearl, Black Onyx, Gold Platinum, Silver Titanium si Pink Gold in magazinele partenerilor oficiali Samsung.

Adauga un comentariu