Sport

Galeria dinamovistă, de partea investitorilor arabi! Atac dur la adresa lui Nicolae Badea!

Publicat: 22 ian. 2020

PCH susține cumpărarea pachetului majoritar de acțiuni al lui Neogiță de către fondul arab de investiții, din care face parte și Claudiu Florică, și oferă ca exemplu planul expus de aceștia pentru a revitaliza Charlton, club pe care l-au achiziționat recent.

De asemenea, ultrașii nu sunt de acord cu revenirea lui Nicolae Badea în conducere, fostul președinte al „roș-albilor” fiind considerat vinovat pentru situația actuală. Reproșurile la adresa sa sunt expuse într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a PCH, unde se explică ratarea unor transferuri importante, împiedicarea construirii unui nou stadion în „Ștefan cel Mare” și mai ales apropierea de „Clanul Butoane” – metaforă folosită pentru grupul Borcea, Badea, Becali și Bălănescu.

Dinamo devine greu de căpușat

În comunicat, PCH arată că Dinamo devine greu de „căpușat”. Urmează două luni în care veți auzi argumete istorice și isterice și țipete de țațe opărite și de fecioare ofticate care cred în tradiția nepătată de la Dinamo. Vor otrăvi fântânile și vor pârjoli gazonul, doar ca să țină departe orice investitor care ar îndrăzni să se bage peste vaca pe care doar ei au dreptul s-o mulgă. Veți auzi din nou vechiul refren: „Nu ne vindem țara!”, rostit prin alte sinonime. Și, în sfârșit, veți auzi (țineți minte asta!) că ar fi mai bine ca Dinamo să dispară, decât să ajungă pe mâinile unora care nu vorbesc graiul nostru și spun „Rumani”, în loc de „România”.”loading...

Adauga un comentariu