Eveniment-Social

Gama de bijuterii Liora, disponibila in Carrefour la reduceri de pana la 85%

Publicat: 28 ian. 2015
1
In perioada 29 ianuarie – 25 martie 2015, Carrefour Romania desfasoara un nou program de fidelizare in hipermarketurile din intreaga tara, oferind clientilor reduceri cu pana la 85% la gama de bijuterii si accesorii Liora. Colectia Liora propune o gama diversificata de produse atent lucrate, potrivite deopotriva publicului feminin si masculin. Cristalele Swarovski confera o nota de stil si stralucire  ceasurilor, bratarilor, pandantivelor si cerceilor din promotie. Colectia Liora este disponibila in hipermarketurile Carrefour si pe www.carrefour-online.ro, punctele acumulate in perioada promotiei putand fi folosite pana la data de 8 aprilie 2015.
„Ne bucuram sa le oferim de fiecare data clientilor nostri noi variante de produse, din care sa le poata alege pe cele preferate. Suntem atenti ca acestea sa respecte cele mai inalte standarde de calitate, la preturi cu adevarat avantajoase. Bijuteriile colectiei Liora pot fi un cadou minunat pentru cei dragi, cu atat mai mult cu cat ofera accesorii dintre cele mai variate”, a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour Romania.
Mecanismul campaniei:
– la fiecare 25 de lei din valoarea cumparaturilor, clientii primesc 1 punct,
– la 5 puncte colectate, clientii isi pot achizitiona produsul Liora dorit, cu reducere de pana la 85%,
– reducerea se aplica direct la casa de marcat prin prezentarea produsului dorit si a talonului cu cele 5 puncte colectate.
Adauga un comentariu