International

Game of Thrones, aproape de lansare: cand o sa vezi ultimul sezon

Publicat: 26 iul. 2018
1

Ultimul sezon din Game of Thrones este asteptat ca painea calda. HBO a confirmat ca e gata pentru 2019 si acum avem un interval de lansare.

Anul trecut, dupa ce fanilor Game of Thrones li s-au oferit doar sapte episoade in sezonul 7, au fost loviti de inca o dezamagire, cu privirea la amanarea datei de lansare a sezonului final. Toti se asteptau ca sezonul 8 sa apara anul acesta, dar producatorii au confirmat rapid ca abia in 2019 va fi lansat.

Din 2017, se tot vehiculeaza tot felul de date eronate cand ar trebui sa te bucuri de ultimul sezon al serialului, dar nimeni nu stie sau nu doreste sa dezvaluie cand va aparea.

Casey Bloys, presedintele HBO al departamentului de programe, a declarat pentru un post de televiziune american ca sezonul 8 din Game of Thrones va fi lansat cel mai probabil in prima jumatate a lui 2019. Este tot o informatie inexacta, dar una dintre foarte putinele oficiale, venite chiar de la reprezentantii HBO.

Prin urmare, daca esti fan al celui mai vizionat serial din istorie, vei in continuare tinut in ceata, dar trebuie sa stii ca vara, nimeni nu lanseaza sezoane noi de la niciun serial, iar toamna, grilele sunt destul de incarcate, asa ca e putin probabil sa lanseze chiar atunci cel mai indragit serial.

Actrita Maisie Wiliams, cea care o interpreteaza pe Arya Stark, a dezvaluit intr-un interviu ca filmarile pentru Game of Thrones se vor incheia in decembrie 2018, asa ca primul episod din sezonul final ar trebui difuzat in aprilie 2019. Aceasta afirmatie a fost retrasa la scurt timp dupa ce-a fost facuta. Ca o fi fost una reala sau nu, nu este exlus ca aprilie sa fie luna corecta.

Este o veste buna pentru fanii Game of Thrones, mai ales ca Bloys ne asigura ca putea fi si mai rau de-atat. Ai fi putut astepta pana ce George R. R. Martin ar fi terminat ultimele doua carti, Winds of Winter si A Dream of Spring.

Din fericire nici producatorii n-au rabdare sa se intample asta, de aceea subiectul serialului va avea o oarecare interpretare proprie, putin distincta de a celui din carti.

Adauga un comentariu