Stiri

GameStop vrea propria tableta

Publicat: 13 sept. 2011

GameStop planuieste lansarea unei tablete Android care sa permita o mai mare mobilitate a jocurilor.

Tony Bartel, presedintele companiei, a afirmat ca se testeaza, deja de doua saptamani, o tableta care permite atat lansarea jocurilor mobile clasice pentru acest suport, cat si streaming pentru consolele de acasa ale utilizatorilor.

Tableta va avea un dispozitiv de control, special creat pentru acest scop. Cel mai probabil tableta va fi lansata in cursul anului viitor iar in ceea ce priveste pretul, nu se cunoaste nici un detaliu.

GameStop, celebrul lant de distributie de jocuri din America de Nord, are in portofoliu jocuri celebre, precum Call of Duty, Battlefield, Halo, Deus Ex, Star Wars, Assasins Creed sau NHL. Ar fi mai mult decat interesant ca GameStop sa isi lanseze propria tableta, dar, in acelasi timp, ramane de vazut daca vor avea suficente argumente pentru a convinge cumparatorii. Detaliile legate de pret si specificatii tehnice vor conta, cu siguranta. Si, ce ne va interesa in primul rand, este daca tableta va fi exclusiv pentru piata locala sau va ajunge si in Europa.loading...

Adauga un comentariu