National

Gandul renunta la editia tiparita

Publicat: 24 mart. 2011
1

Ziarul „Gandul” ar putea renunta de la 1 aprilie la varianta tiparita, anunta paginademedia.ro. Cotidianul editat de Mediafax se pregateste sa devina al doilea titlu important din zona quality care nu mai apare pe hartie, dupa „Cotidianul”, care a ramas doar cu editia online, la sfârsitul lui 2009.

„In redactia cotidianul Gandul se fac pregatiri pentru suspendarea editiei print, ne-au informat jurnalisti de la aceasta publicatie. Redactorii au aflat ca de la începutul lunii viitoare ziarul ramane doar cu editia online”, scrie site-ul de stiri decenews.ro detinut de Razvan Dumitrescu si Bogdan Chiriac.

Aceasta schimbare ar urma sa se produca la putin timp  dupa ce Cosmina Noaghea a plecat de la conducerea diviziei Mediafax Group, care administreaza Gândul, fiind înlocuita de Orlando Nicoara.

In urma cu circa sase luni de zile, varianta tiparita a ziarului „Gandul” a trecut printr-o serie de schimbari in privinta identitatii vizuale. Cotidianul si-a schimbat atunci logo-ul, layout-ul, a introdus rubrici noi si a lansat o serie de proiecte speciale.

 

Adauga un comentariu