National

Gard de protecție amenajat într-un hipermarket din România. Acesta delimitează accesul personelor vaccinate de cele nevaccinate

Publicat: 24 nov. 2021
Gard de protecție ce delimitează persoanele vaccinate de cele nevaccinate
Mai mulți clienți sunt nemulțumiți de acest gest

În mai multe hipermarke-turi Kaufland din România, reprezentanții acestora au decis să monteze în interior gard de protecție, care să delimiteze accesul persoanelor care au certificat verde de cele care nu au.

Acest gest a stârnit reacți dure din partea clienților care s-au arătat nemulțumiți pe rețele de socializare de măsura luată.

Gard de protecție din Kaufland, delimitează accesul persoanelor nevaccinate anti-COVID-19

La început, reprezentanții magazinelor au început cu o bandă care marca locul pe unde se putea intra în magazin cu certificat verde fiind înlocuită ulterior cu gardul de protecție. Clienții și-au arătat nemulțumirea, postând pe rețele de socializare pozele din interior, alături de reacții.

”Țarc special pentru oi!! Ia să nu mai intre niciunul o săptămână și să vezi cum se schimbă totul!!

Ciudat, dacă până acum făceam mișto unii de alții…acum chiar nu e ok așa! Asta nu e glumă…

Ce ne mai testează ăștia sa vadă cât mai dormim și noi dormim de rupem rândurile! Ordin nemțesc care va să zică! Avem magazine de cartier, mergem acolo, sa mănânce și alea o pâine daca ăștia s-au săturat și au umplut sacii! Ca la nebuni e puțin spus!”, este doar unul dintre mesajele postate pe Facebook.

Asociația Pro Consumatori, despre decizia luată de Klaufland de a pune gard de delimitare în interior

Situația a mers mai departe, Asociația Pro Consumatori luând aminte la cele întâmplate și făcând o sesizare la Ministerul Afacerilor Interne, argumentând faptul că această măsură nu este una necesară.

„Asociația Pro Consumatori a sesizat următoarele instituții ale statului român: Ministerul Afacerilor Interne – Raed Arafat, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență – Dan Paul Iamandi, general maior și inspector general, precum și SC Kaufland România SCS, în legătură cu gestul ofensator la adresa consumatorilor prin amplasarea unor garduri din plasă de sârmă de 2 metri montate în interiorul magazinelor Kaufland pentru a separa intrarea în magazin de accesul la cele 3-4 magazine din interiorul magazinelor Kaufland, cum ar fi farmacii, cofetării si magazine de produse naturiste, pe motiv de certificat de vaccinare.

Asociația luat act cu îngrijorare de instalarea unor garduri metalice în incinta magazinelor Kaufland, care nu este o măsură necesară în vederea combaterii răspândirii virusului SARS-CoV-2. Amplasarea unor garduri metalice de peste 2 metri înălțime pe culoarul interior de acces în vederea delimitării magazinelor Kaufland de alte magazine din incinta acestora, cum ar fi farmacii, cofetării, în care este de asemenea permis accesul consumatorilor nevaccinați, doar ca măsură de prevenție în vederea combaterii răspândirii virusului SARS-CoV-2, este o măsură abuzivă și ofensatoare la adresa consumatorilor”, a declarat un reprezentant al Asociației.

Comentarii
  • Chiar nu vreti sau nu aveti ambitie sa nu mai intre nici o persoana timp de 2 saptamani in kaufland,sa le bata vantul prin buzunare,sa nu mai aiba bani de plati pentru furnizori,salariati utilitati si taxe locale?O sa vedeti cum li se va inmuia balamalele si or se intoarca la 180 grade catre clienti.Pana este un magazin alimentar daca stiu bine.Si apropo,nu am mai intrat de 8 luni intr-un magazin kaufland.

  • Instalarea dictaturii naziste pas cu pas ! acusi o sa purtati prin oras insemne galbene precum evreii pe timpul lui hitler !, ca in rest deja traiti in ghetouri si vi se da aer cu portia

  • Sunteti prosti facuti gramada !!!! este pus zidul ca sa poata intra si prostii fara vaccin, sa nu mai fie nevoie sa le verifice qr-ul, sa se delimiteze de zona de magazinele non esentiale, sa devina magazin alimentar sa poata intra si prostii nevaccinati… Faceti greva si intrati in lockdown… nu mai mergeti la magazine, stati acasa si spalati-va

  • Meriti o camasa bruna de la dein fuhrer !, iesene !, tot asa au fost despartiti de garduri si cei care nu erau ”arieni”, esti bun de angajat in SS

Adauga un comentariu