Economic Local

Garda de Mediu are un nou comisar sef

Publicat: 15 mai 2008
1

Incepand de ieri, Garda de Mediu Iasi are un nou comisar sef, pe Ovidiu Virgil Stadoleanu. Acesta este membru PNL si a renuntat la fotoliul de consilier local in momentul in care a primit vestea numirii sale. Concursul pentru ocuparea postului a avut loc pe 22 aprilie, Stadoleanu fiind singurul care a sustinut examenul.

Numirea oficiala a noului comisar sef a avut loc in prezenta prefectului Marius Bodea, care a exprimat o pozitie de interes sporit fata de problemele Garzii de Mediu si fata de modalitatea in care acestea vor fi gestionate de noul sef. „Am observat foarte multe nereguli in organizarea Garzii de Mediu. Timpul nu este bine valorificat, iar verificarile sunt realizate intr-un mod superficial. De aceea voi urmari eficientizarea la maxim a activitatii comisarilor prin planificarea corecta a timpului de lucru si inspectii. Activitatea de pana acum lasa de dorit, mai ales daca observam numarul amenzilor date pana acum. Nu sustin ca acestea trebuie aplicate in mod obligatoriu, dar atunci cand este necesar amenzile trebuie impuse”, a declarat prefectul Marius Bodea.

Comentarii
  • Un lucru este sigur: prefectul Bodea este din ce in ce mai priceput. Dupa ce a „rezolvat” problemele medicilor directori de spitale, ale medicilor veterinari si ale investitorilor strategici, a ajuns in sfarsit la problemele de mediu. Sa aiba grija sa nu se trezeasca in „mediu” dupa alegerile generale. Nu de altceva, dar „mediul” de la Bucium, din cartierul lui Fenechiu este cam scump, iar locurile sunt deja ocupate de Dobos, Prisacaru, Salavastru si alti baieti de curte ai baronului liberal.

Adauga un comentariu