Sport

Gareth Bale, lovitură majoră pentru Real Madrid! Și-a decis viitorul!

Publicat: 22 ian. 2020

Gareth Bale nu este jucătorul preferat al lui Zinedine Zidane! Cei doi nu au cea mai bună relație, dar asta nu-l face pe Bale să-și caute soluții de ieșire de pe „Bernabeu”.
Conform „Mirror”, Garteh Bale le-a transmis șefilor lui Real că nu vrea să plece până în 2022, când i se termină contractul. Galezul intenționează să plece liber peste doi ani, când va avea 33 de ani.
Adus cu 100 de milioane de euro de la Tottenham în 2013, Bale a avut încă de la început o relație dificilă cu Madridul. Gareth a fost lovit în fiecare sezon de accidentări și n-a putut să se ridice la nivelul de consistență dorit de șefii clubului. Chiar și în aceste condiții, cota sa atinge în continuare suta de milioane de euro.

Bale, de 30 de ani, a mai trecut în carieră pe la Southampton și Tottenham. În vară a fost aproape de un transfer în China, dar afacerea a picat în ultimul moment. Bale ar fi luat de atunci decizia de a nu mai accepta negocieri cu nicio echipă interesată de el, chiar dacă a fost căutat de Chelsea, Tottenham și Manchester United.loading...

Adauga un comentariu