Eveniment

Garzile de corp ale celui mai cunoscut impresar din fotbal au pus pe jar lumea interlopa: „Incepem razboiul cu bodyguarzii lui Giovani Becali!”

Publicat: 20 iul. 2012

Un scandal provocat de bodyguardul lui Giovani Becali a aruncat in aer lumea interlopa din Bucuresti dupa ce l-ar fi batut pe socrul lui Marin Dorel, zis Mana Scurta, si i-ar fi cerut 10.000 de euro drept taxa de protectie. Aflat in inchisoare pentru ca a ciuruit cu mitraliera masinile unor rivali, Marin Dorel i-a declarat deja razboi bodyguardului, in conditiile in care peste o luna si jumatate va fi pus in libertate si va putea sa se razbune.

Conflictul a izbucnit, miercuri, in parcarea unui supermarket din cartierul Militari, unde Gabriel Minca, socrul lui Marin Dorel, incerca sa-si lase masina. Inainte sa iasa din autoturism, acesta a fost abordat de trei barbati, care i-au cerut sa scoata masina de acolo pe motiv ca acela ar fi locul lor de parcare. Pentru ca barbatul a refuzat, cei trei au incercat sa intre peste acesta in automobil, lovindu-l peste fata. El a reusit in cele din urma sa scape de agresori, iar la fata locului au aparut cele doua fete ale lui Minca si fratele lor, care au inceput sa se certe cu atacatorii. Atunci si-ar fi facut aparitia Sorin Dumitru, zis "Vulpe", bodyguardul lui Giovani Becali, care detine o covrigarie in apropiere. Dupa ce ar fi chemat in ajutorul sau mai multi apropiati, "Vulpe" l-ar fi urcat in masina pe Sergiu, fiul in varsta de 17 ani al lui Gabriel Minca, si l-ar fi obligat sa-i arate unde locuieste tatal lui. Sergiu Minca sustine ca l-a condus pe acesta pana in comuna Rosu, insa parintele sau a refuzat sa iasa din casa. Din acel moment, "Vulpe" i-ar fi dat mai multe telefoane de amenintare si i-ar fi transmis ca, daca vrea sa-l ierte, sa-i plateasca "o amenda" de 10.000 de euro. Drept raspuns, familia lui Minca a depus, ieri, plangere la Sectia 21 Politie. "Am facut plangere. Mi s-a parut insa curios ca politistii au insistat foarte mult ca noi sa ne impacam cu acest individ", ne-a declarat Gabriela Minca, fiica victimei. In acelasi timp, femeia ne-a spus ca bodyguardul lui Giovani Becali va fi pedepsit si de sotul sau, atunci cand acesta va fi eliberat din inchisoare. "Sunt nevasta lui Marin Dorel. Barbatul meu mai are de stat la inchisoare doar o luna si jumatate, dupa ce acum patru ani a tras cu mitraliera in timpul unui scandal. Apoi o sa inceapa razboiul cu toti bodyguarzii lui Giovani Becali! Marin l-a mai batut o data pe "Vulpe" pentru ca avea sa-i dea niste bani si nu si-a achitat datoria", ne-a mai dezvaluit Gabriela Minca.


A distrus mai multe masini cu mitraliera

Marin Dorel, zis Mana Scurta, este un cunoscut interlop din Bucuresti. Acesta a devenit celebru acum patru ani si jumatate, cand in timpul unui scandal a scos o arma militara automata si s-a apucat sa traga. Marin Dorel a ciuruit masinile unor rivali, care au fugit abandonandu-si autoturismele.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit