Funny

Gata! A considerat ca e sucient de mare sa afle adevarul. Adriana Iliescu despre tatal Elizei

Publicat: 16 sept. 2019

Fiica Adrianei Iliescu a aflat adevarul despre tatal sau si despre modul in care a fost conceputa si a venit pe lume. Cea mai batrana mama din lume a decis sa ii spune fiicei ei adevarata poveste a venirii sale pe lume, insa multa vremea aceasta i-a spus fetitei o alta versiune.

Fiica Adrianei Iliescu a aflat adevarul despre cum a venit pe lume. Ce stia copila despre tatal ei pana acum

Adriana Iliescu a nascut-o pe Eliza, in urma unei fertilizari in vitro, cand avea varsta de 66 de ani. Atunci ea a intrat in cartea recordurilor pentru ca era cea mai varstnica femeie din lumea care dadea nastere unui copil. Intre timp ea si-a pierdut acest titlu, insa a ramas cea mai batrana din lume.

Cu cativa ani in urma Adriana Iliescu a povestit despre ce detalii i-a oferit fetitei ei in legatura cu familia din care provine. “Eliza m-a intrebat unde e taticul ei. I-am spus ca tati este plecat in strainatate, sa lucreze. De fapt, Eliza stie ca are mai multe rude, inclusiv bunici in afara. Dar o sa-i spun, la un moment dat, adevarul, pentru ca ea oricum va afla. I-am spus ca mai tarziu, cand o sa mai creasca, o sa discut cu ea si o sa-i povestesc totul”, a declarat Adriana Iliescu cu mai mult timp in urma.

Anii au trecut si fiica Adrianei Iliescu a devenit o domnisoara frumoasa. Mama ei a decis ca este momentul sa ii spuna adevarul, asa ca acum stie despre fertilizarea in vitro, conform cancan.ro.

Luni 9 septembrie 2019 Eliza Iliescu a inceput scoala, fiind acum eleva in clasa a X-a la Liceul “Dimitrie Paciurea” din Bucuresti. Fiica celebrei profesoare universitare Adriana Iliescu s-a nascut pe 16 ianuarie 2005, iar nasterea sa a fost extrem de mediatizata.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit