Eveniment-Social

Gata cu bicicletele gratuite pentru ieseni!

Publicat: 30 iun. 2011
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:227377;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Ieri a fost ultima zi in care studentii din Iasi au putut inchiria gratuit bicicletele oferite prin programul StudentObike, initiat de Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank. De astazi, centrele StudentObike au intrat in vacanta de vara, urmand sa fie deschise pe data de 1 octombrie. Bicicletele StudentObike sunt folosite de studenti atat in campusul universitar, cat si in afara acestuia. Ele pot fi inchiriate in orice zi a saptamanii, inclusiv in week-end, pe baza legitimatiei valabile de student si a unui act de identitate.
StudentObike este primul program national de bike-sharing gratuit pentru studentii din Romania si a fost initiat de Asociatiei Green Revolution si Raiffeisen Bank, in parteneriat cu Ministerul Mediului si Padurilor, primaria si Universitatea Tehnica din Iasi. Programul face parte dintr-o strategie pe termen lung, care vizeaza promovarea bicicletei ca mijloc de transport urban.

Comentarii
  • Cum adica „inchiria gratuit bicicletele” pai ori is gratis ori sunt inchiriate, si apoi dupa * octombrie ce mai mergi cu ele, eventual la * noiembrie punem si pneuri de iarna, nu-i asa? Atentie jurnalisti ca nu intotdeauna painea este alba…!

Adauga un comentariu