Magazin

Gata cu parolele. A fost inventat dispozitivul care iti usureaza viata – VIDEO

Publicat: 04 sept. 2013
1

Cei terorizati de faptul ca isi pot uita parolele pe care le pun pe diversele gadgeturi au acum un motiv de liniste. A fost inventata bratara care fixeaza ca parola numarul de batai cardiace ale utilizatorului.

Bratara Nymi este facuta din silicon, ea avand rolul de a inlocui modalitatea clasica de a pune parole, scrie inquisitr.com. Un utilizator poate deschide un gadget fara sa faca nimic, doar purtand aceasta bratara inovatoare.

Senzorii din ea monitorizeaza activitatea electrica a inimii, in mod similar cu o electrocardiograma. Dispozitivul suporta tehnologia Bluetooth 4.0, permitand comunicarea cu un smartphone.

Ea este compatibila cu programele de operare Android, iOS, OS X si Windows. Nymi poate fi activata doar prin apasarea unui buton. Apoi ea detecteaza un tipar al batailor inimii utilizatorului.

Dupa ce utilizatorul este verificat, bratara deblocheaza un smartphone care ii apartine sau un alt dispozitiv. Aceasta tehnologie apartine companiei Bionym, pretul ei fiind de 79 de dolari, el fiind valabil pentru primele 25.000 de comenzi.

In primavara anului 2014, bratara va costa 99 de dolari bucata. In prezent, aceasta companie discuta un posibil parteneriat cu Samsung si Tesla. Viitorul ne-ar putea aduce chiar masini operate astfel.

Bratarile sunt capabile sa decodifice chiar si gesturi, posibilitatile oferite de ele fiind nelimitate. In plus, bratarile Nymi vor putea fi folosite si pentru deschiderea unor aparate de radio si televiziune.

Comentarii
Adauga un comentariu