Sport

Gata cu speculatiile! Cristiano Ronaldo va primi 84 de milioane de euro pana în 2020

Publicat: 24 iun. 2016
1

Veste buna pentru fanii Realului. Cristiano Ronaldo îsi va prelungi contractul cu madrilenii. Actuala întelegere dintre Real si starul portughez expira în 2018. Conducerea ”galacticilor” i-a propus lui Ronaldo prelungirea cu înca doua sezoane a contractului, iar atacantul Portugaliei a acceptat.

Cristiano Ronaldo va ramâne pe Bernabeu pâna în 2020 si va încasa 21 de milioane de euro pe an. Noul contract va fi semnat dupa Campionatul European din Franta, unde Ronaldo a ajuns cu nationala Portugaliei în optimi, acolo unde va întâlni Croatia. Ajuns la 31 de ani, golgheterul ”galacticilor” va avea 35 de ani când va expira noul contract.

Conducerea madrilenilor au luat aceasta masura dupa ce au aparut tot mai multe zvonuri legate de un interes al celor de la PSG pentru starul Realului. Cristiano Ronaldo nu este însa tentat sa paraseasca câstigatoarea ultimului sezon de Champions League si a declarat în mai multe rânduri ca doreste sa-si încheie cariera la Madrid. Ronaldo a ajuns la Madrid în 2009, când a fost cumparat de Real de la Manchester United, pentru suma de 94 de milioane de euro.

36 de jocuri are Ronaldo pentru Real, în sezonul precedent de La Liga
35 de goluri a marcat starul madrilenilor în ultimul sezon de La Liga

Adauga un comentariu