Stiri si curiozitati

Gata, e oficial! Mirela Vaida a anuntat ca se retrage!

Publicat: 22 nov. 2018
3

Mirela Vaida are un program foarte incarcat, asa ca a hotarat sa renunte la rolul ei din musical-ul Mamma Mia. Mamica a doi copii si cu al treilea pe drum, prezentatoare de televiziune, Vaida a considerat ca nu e cazul sa se aglomereze foarte mult si sa isi puna in pericol sarcina.

„E mult de dansat, sunt multe coregrafii sus, pe bratele balerinilor sau chiar pe scara, pe o scara normala, portabila, mult dans, multe miscari cu viteza, nu cred ca e cazul sa fortez. Din luna a sasea, nu am vrut nici eu si nici producatorii sa ne asumam vreun risc, m-am retras, fac o pauza pana dupa nastere. Musicalul se mai joaca la Craiova in ajun de Craciun, la sfarsit de an la Sala Palatului si o sa mai aiba turnee prin tara anul viitor. Cu Teatrul de Revista Constantin Tanase nu iau pauza decat poate prin martie-aprilie, cand o sa intru in prenatal. Acolo nu e atat de solicitant, cant cu placere, ce simt, ce vreau, ce vrea sa auda publicul, ma adaptez de la un spectacol la altul, asa ca la Revista ma mai gasiti”, a declarat Mirela Vaida pentru Libertatea.

Mirela Vaida si Loredana jucau amandoua acelasi rol in Mamma Mia. Cum Mirela a ales sa se retraga, in toate reprezentatiile ramase va aparea doar Lory.

Adauga un comentariu