Stiri si curiozitati

Gata, zvonurile din ultima vreme au fost confirmate chiar de Victor Slav! Starul de la Kanal D Romania a rupt tacerea despre blonda cu care a fost prins sarutandu-se: „Da, este…” Surpriza

Publicat: 31 oct. 2018
3

Victor Slav rupe tacerea dupa ce s-a spus ca se iubeste cu sosia Biancai Dragusanu. Prezentatorul a negat ca ar avea o relatie sentimentala cu vreo femeie in acest moment si marturiseste ca este linistit. Nu la fel stau lucrurile si pe partea profesionala, aici totul ii merge foarte bine si este multumit de cum decurg lucrurile.

 „Mi se pare aberant ce se intampla! Am ajuns intr-un punct in care daca, la un eveniment, sunt al treilea om la masa, sigur m-am combinat cu cineva. Nu poti sa faci o fotografie cu vreo fana sau sa te intalnesti si sa vorbesti cu o veche prietena, ca totul se interpreteaza.

Este absurd, insa am inceput sa iau lucrurile ca atare. Nu este nimic nou in viata mea sentimentala, dar sunt linistit. Imi merge foarte bine din punct de vedere profesional. Restul sunt povesti”, a declarat Victor Slav pentru wowbiz.ro.

Victor Slav, pus la zid pe Instagram ”Cred ca ar trebui sa te maturizezi…”

Mesajul postat de Victor Slav a primit si reactii negative. Iar una dintre ele este chiar ”acida”: ”Pentru o clipa am crezut ca citatul iti apartine… dar dupa am vazut ca m-am inselat. Chestia este in felul urmator, tot ce este scris acolo, este perfect adevarat din punctul meu de vedere si sunt intru totul de acord, dar hai sa nu mai aruncam sageti cu otrava catre Bianca, cum ca ea ar fi „oaia neagra”, ca nu este asa.”

Autorul mesajului considera ca nici Victor Slav nu este sfant si ca ar trebuie sa isi reconsidere atitudinea. Suplimentar, lui Victor Slav i se recomanda sa aiba mai multa grija la prietenii din jur:

”Nici tu nu esti sfant si stii prea bine asta! Cat despre despartirea voastra, pe mine unu nu ma priveste de ce ati facut-o, sau care este motivul. Ce stiu sigur, motivul „nepotrivire de caracter” este des intalnit si stiu sigur ca asta este doar asa, de dragul televiziunii, sunt sigur ca altul este motivul, voi stiti mai bine si nu da dreptul nimanui sa isi dea cu parerea gratuit. Cred ca ar trebui sa te maturizezi pentru anii pe care ii ai si sa ai mai multa grija la prietenii din jur, sa faci putina „curatenie”, o sa te ajute pe viitor!”

Victor Slav nu a intrat in discutie cu autorul/autoarea mesajului.

Adauga un comentariu