Fotbal intern

Gaz Metan Medias si-a reluat pregatirile

Publicat: 09 ian. 2012

Formaţia Gaz Metan Mediaş a reluat luni antrenamentele pentru returul Ligii I de fotbal cu un lot de 23 fotbalişti, care din 25 ianuarie va pleca în Antalya pentru un stagiu de pregătire ce include cel puţin 6 meciuri de verificare.

La reunirea lotului, antrenorul Cristian Pustai a declarat că îşi doreşte ca în retur Gaz Metan să acumuleze mai multe puncte decat în tur. ”Ne aşteaptă un retur foarte greu, în care ne punem speranţe că vom obţine mai multe puncte decat în tur, chiar dacă sunt 17 jocuri. Ne aşteaptă şi o dublă în Cupa Romaniei, în care ne-am spus speranţe. Azi au început pregătirile, începe o perioadă grea pentru oricare jucător de fotbal, în care se munceşte foarte mult şi nu sunt jocuri. Sperăm că va fi o perioadă benefică şi rezultatele se vor vedea în exprimarea noastră din retur”.

Echipa din Mediaş va continua pregătirea la baza proprie pană pe 25 ianuarie, cand va pleca în stagiul din Turcia.

In Antalya, Gaz Metan are perfectate 6 meciuri amicale: cu Admira Wacker (Austria/28 ianuarie), cu FC Dila Gori (Georgia/30 ianuarie), cu Enisei (Rusia/2 februarie), cu Fakel Voronej (Rusia/4 februarie), Tobol Kostanai (Kazahstan/7 februarie), iar ultimul joc are loc pe 9 februarie, dar nu este confirmat încă.loading...

Adauga un comentariu