Magazin

Geanina si Costas de la Insula Iubirii urmeaza sa devina parinti. Una dintre ispite i-a dat de gol: „Au un bebelus pe drum”

Publicat: 20 sept. 2019

Vesti importante pentru toti fanii emisiunii Insula Iubirii. Una dintre cele mai controversate concurente, Geanina, ar fi insarcinata cu iubitul ei, Costas. Cei doi au ramas impreuna dupa terminarea show-ului si iata ca acum au planuri mari de viitor.Anuntul sarcinii a fost facut chiar de catre o fosta ispita, Dana, care a fost invitata in platoul unei emisiuni. Bruneta a declarat ca Geanina este insarcinata, iar ea si Costas urmeaza sa devina parinti pentru prima oara.

Transformare spectaculoasa realizata de Hannelore de la ''Insula Iubirii''! Cum arata – FOTO

"Casa de piatra! O sa le vina si bebelusul. Au un bebelus pe drum. Este gravida Geanina. Este cu el copilul, pentru ca au ramas impreuna", a dezvaluit Dana. Contactata Geanina nu a vorbit pe marginea acestui subiect pana in acest moment. Geanina si Costas au avut un parcus destul de tumultos pe parcursul emisiunii si chiar s-au despartit, Costas preferand compania Nicoletei in timpul petrecut pe insula, iar ea pe cea a lui Andy, alaturi de care a si avut o relatie. Geanina Obreja, in varsta de 22 de ani, arata destul de diferit cat timp a fost concurenta la Insula Iubirii. Tanara era blonda si tunsa scurt, iar acum a devenit o impatimita a operatiilor estetice. Geanina si-a marit buzele si sanii si a ales sa se vopseasca bruneta si sa poarte extensii.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit