Actualitate

Gemenele Olsen au devenit milionare cand aveau numai 6 ani. Cum arata acum, la 33 de ani

Publicat: 16 iul. 2018
17

Ashley si Mary Kate Olsen au intrat in istorie, devenind cele mai tinere milionare ale Americii, pe vremea cand alti copii deseneaza cerculete la gradinita.

Simpaticele gemene si-au facut debutul in lumea filmului pe vremea cand inca nu implinisera un an, in sitcomul "Full House", lansat in 1987.

Gemenele deveneau astfel idolii milioanelor de fani din lumea intreaga, reusind sa stranga multe milioane de dolari in conturi chiar inainte sa implineasca varsta de 10 ani.

Dupa o cariera de cativa ani buni in lumea cinematografiei, gemenele au decis sa schimbe traseul vietii lor profesionale si sa ia drumul modei. Astfel, cele doua si-au lansat propria linie de creatie vestimentara, iar aparitiile lor la evenimentele mondene au reusit sa impresioneze prin bun gust, stil si inovatie.

Cele doua blonde au recunoscut ca atractia pentru lumea fascinanta a modei a avut loc inca de pe vremea cand filmau si erau nevoite sa schimbe pana si 12 outfit-uri pe zi.

Gemenle Olsen au fost surprinse recent la un eveniment din industria modei. Zvelte si zambitoare, cele doua vedete care au cucerit publicul cand aveau numai 6 luni au demonstrat ca au depasit problemele de alimentatie si toate dificultatile prin care au trecut crescand sub lumina reflectoarelor.

Mai ales Mary Kate a primit laude, avand in vedere trecutul ei medical si problemele cu anorexia cu care s-a confruntat in adolescenta. Inconjurata mereu de modele marimea 0 si ducand un stil de viata haotic, ea a capatat probleme de alimentatie, care in 2004 si-au atins apogeul. In acea perioada, Mary-Kate era piele si os si ii ingrijora pe toti cei din jur cu silueta firava.

 

Adauga un comentariu