Magazin

Gemenele Shannon, foste starlete Playboy, ranite intr-un grav accident de automobil

Publicat: 17 oct. 2015
1

Gemenele Karissa si Kristina Shannon, foste vedete ale revistei Playboy si doua dintre starletele care au locuit alaturi de Hugh Hefner in celebra resedinta Playboy Mansion, au fost ranite intr-un grav accident de automobil, care a avut loc in Beverly Hills, potrivit people.com.

Accidentul in care au fost implicate Karissa si Kristina Shannon s-a petrecut in 12 octombrie, cele doua tinere in varsta de 26 de ani fiind transportate la spital, potrivit reprezentantilor Politiei din Beverly Hills.

Din primele informatii, Kristina Shannon s-ar fi aflat la volanul unei masini de teren in momentul in care s-a produs accidentul. Aceasta ar fi condus automobilul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante.

Potrivit reprezentantilor Politiei din Beverly Hills, aceasta va aparea in fata instantei pe 12 ianuarie.

Gemenele Shannon au devenit celebre dupa ce au aparut in ultima parte a anilor 2000 in sezonul final al reality show-ului „The Girls Next Door”, difuzat de televiziunea americana E! si care era filmat la Playboy Mansion, resedinta proprietarului revistei Playboy, Hugh Hefner, prezentand viata iubitelor acestuia.

Adauga un comentariu