Magazin

General Motors recheama la service inca 2,7 milioane de vehicule

Publicat: 15 mai 2014
1

Cel mai mare producator auto din Statele Unite, General Motors (GM), a anuntat cinci noi rechemari in service, ce vizeaza aproximativ 2,7 milioane de vehicule in SUA, iar costurile ar urma sa ajunga pana la 200 de milioane de dolari, transmite Reuters.

General Motors, care in perioada februarie-martie a rechemat pentru reparatii 2,6 milioane de autovehicule la nivel global pentru mai multe defectiuni care au provocat numeroase accidente soldate cu 13 morti, a anuntat ca cele mai recente rechemari acopera peste 2,4 milioane de masini care ar putea avea probleme cu functionarea lampii din spate.

Citeste si BMW Romania recheama in service 37.500 de masini. Vezi motivul!

Modelele cu probleme sunt sedanurile Chevrolet Malibu, masinile sport Chevy Corvette, sedanurile Cadillac CTS, camioane si SUV-uri.

‘Ne-am dublat eforturile de a rezolva actualele rechemari la service si am identificat probleme la anumite vehicule care necesita adoptarea unor masuri’, a declarat seful pentru siguranta vehiculelor de la GM, Jeff Boyer.

Citeste si Toyota are de platit o amenda record pentru probleme de siguranta

Costurile ar urma sa ajunga pana la 200 de milioane de dolari.

In primul trimestru, General Motors a estimat la 1,3 miliarde de dolari costurile reparatiilor pentru cele 2,6 milioane de autovehicule rechemate la service.

Citeste si General Motors: Peste 300 de oameni au murit din cauza unui recall facut mult prea tarziu

SURSA: Agerpres

Adauga un comentariu