National

Generalul Coldea, despre fotografiile cu Udrea la Paris

Publicat: 09 feb. 2015
1

Florian Coldea, directorului intermar al SRI, neaga ca fotografiile cu Elena Udrea si Alina Bica de la Paris au fost facute de agentii Serviciului, a declarat Daniel Savu, membru al comisiei parlamentare pentru controlul SRI.

Coldea, care a fost audiat timp de cinci ore in comisie, le-a spus parlamentarilor ca operatiunea din Paris nu apartine Serviciului Roman de Informatii, dupa cum a acuzat recent Elena Udrea.

„Florian Coldea infirma total. Ne-a spus ca SRI nu a facut fotografiile cu Udrea si Bica la Paris”, a declarat Daniel Savu.

De asemenea, acesta a dezvaluit ca Elena Udrea a mers de doua ori la SRI, la sfarsitul anului trecut, si a stat de vorba cu directorul de la aces vreme, George Maior. Totusi, Savu a precizat ca discutiile dintre cei doi nu au vizat niciodata una dintre situatiile prezentate in spatiul public.

„Doamna Udrea a fost de doua ori in sediul SRI, la data de 15 decembrie si la data de 10 noiembrie. Discutia a fost solicitata de dansa. Domnul Maior a invitat-o si la discutii a participat si domnul Coldea. La niciuna din aceste discutii Elena Udrea nu a sesizat nimic din ce spune in aceste acuzatii. Dl Coldea a fost invitat de dl Maior la aceste discutii”, a subliniat Savu.

Elena Udrea a vorbit sambata trecuta, la o emisiune B1 TV, despre cum a aflat ca vor aparea in presa forografiile care o infatisau alaturi de fosta sefa a DIICOT Alina Bica la cumparaturi la Paris.

„(Am aflat de poze – n.red.) la inceputul campaniei electorale. Da, mi se spusese ca exista acele fotografii. Mi-a spus dl. Maior, care aflase de la dl. Coldea”, a spus Udrea, adaugand ca informatiile i-au fost furnizate de fostul sef al SRI intr-o intalnire intamplatoare.

Adauga un comentariu