Fotbal intern

Generatia de Aur si Steaua 86 au facut spectacol intr-un meci de binefacere

Publicat: 14 ian. 2012

Sala Polivalentă ”Ioan Kunst Ghermănescu” din Capitală a găzduit sambătă un eveniment caritabil, ”Sport, Generozitate, Speranţă”, în sprijinul fetiţei Kassandra Rotariu care are nevoie de mai multe operaţii pentru a se face sănătoasă.

La evenimentul organizat cu sprijinul preşedintelui de inagine al echipei Steaua Bucureşti, Helmuth Duckadam, au participat echipele ”Steaua 1986”, ”Naţionala de Aur”, echipa naţională a artiştilor şi echipa naţională a ziariştilor.

Spectatorii i-au revăzut cu acest prilej pe marii jucători Helmuth Duckadam, Iosif Rotariu, Tudorel Stoica, Miodrag Belodedici, Adrian Bumbescu, Victor Piţurcă etc. Din păcate, Gică Hagi şi Gică Popescu nu au reuşit să ajungă la acest eveniment.

”Steaua 1986” a învins naţionala ziariştilor cu 3-1, printre cei care au marcat numărandu-se Miodrag Belodedici şi Tudorel Stoica. Intr-un alt joc, ”Naţionala de Aur” a întrecut naţionala artiştilor cu 6-0. In finală, ”Steaua 1986” a dispus de ”Naţionala de Aur” cu scorul de 5-3. Ilie Năstase nu a ratat această gală de fotbal şi a jucat rolul de ”arbitru de scaun”. Circa 3.000 de spectatori au fost prezenţi în tribune pentru a revedea vechi glorii ale fotbalului romanesc, dar şi pentru a susţine cauza Kassandrei.

Micuţa Kassandra suferă de osteomielită, o boală care afectează sistemul osos, şi a fost adoptată de fostul internaţional Iosif Rotariu şi soţia sa, după ce ea a fost maltratată de către bunica sa. Ea a suferit deja 29 de operaţii, dar mai are nevoie de cateva intervenţii chirurgicale pentru a se putea bucura de copilărie ca orice copil.

Toate fondurile obţinute cu ocazia acestui eveniment caritabil (sponsorizări, donaţii, bilete de intrare, care au costat 10 lei, etc) vor fi oferite familiei Rotariu, pentru a fi folosite la următoarele operaţii de care are nevoie micuţa Kassandra.
Sursa: Agerpres.loading...