Magazin

GENIAL! Cum sa pastrezi legumele sa tina mai mult. Sigur nu stiai asta

Publicat: 23 aug. 2016
Ti s-a intamplat sa arunci legume pentru ca nu le-ai folosit la timp, insa exista niste trucuri care te vor ajuta sa le prelungesti viata.
Morcovi – Taie-i la capete si pastreaza-i intr-un recipient inchis sau inveliti intr-o carpa umeda.
Telina – Pastreaza intr-o carpa umeda pusa in frigider.
Usturoi – Trebuie tinut intr-un loc rece si intunecat, nu in frigider.
Ceapa – Trebuie tinut intr-un loc rece si intunecat, dar aerisit.
Ciuperci – Tine-le in frigider, in ambalajul in care le-ai cumparat. 
Ardei gras – Tine-i la frigider, intr-o punga din plastic.
Cartofi – Pune-i intr-o punga de hartie si tine-i intr-un loc intunecat si racoros.
Rosii – Pot fi tinute timp de doua saptamani intr-un vas, pe masa din bucatarie. 
Castraveti – Pot fi tinuti in frigider, intr-o carpa umeda.


loading...

Adauga un comentariu