National

GENIAL! Un local din Suceava iti ofera micul dejun gratis, daca nu conduci baut!

Publicat: 10 nov. 2017

Proprietarii unui local din Suceava s-au gandit sa ofere o cafea si un corn gratis a doua zi, dimineata, celor care au consumat bauturi alcoolice seara si decid sa lase cheile masinii la bar si nu conduc baute. Initiativa a venit dupa ce, in ultima perioada, 11 persoane si-au pierdut viata in acest judet, in doua accidente rutiere provocate de soferi bauti. Potrivit proprietarilor localului, initiativa lor a fost bine primita de catre soferi.    

“Daca iti petreci seara in cafenea, la un pahar de vorba, te invitam sa iti lasi cheia la bar. Avem noi grija de masina ta peste noapte. Daca vrei, iti chemam si un taxi. Iar dimineata, cand vii dupa ea, te asteptam cu cafea si mic dejun din partea noastra. Cel mai important este gestul tau, care poate schimba comportamente si poate salva vieti. Micul dejun gratuit e felul nostru de a-ti multumi. Ai grija de tine, de cei dragi tie si de partenerii de trafic!”, au anuntat proprietarii localului pe pagina de Facebook.

Vezi si: Tanara care a ars de vie la Suceava a fost inmormantata ieri. Cine a ingropat-o pe fata dupa ce parintii au refuzat sa mearga la morga sa ii ridice trupul:

“Au fost doua accidente absolut cumplite in zona noastra in ultima perioada. Am vrut ca prin aceasta initiativa sa transmitem un mesaj: nu trebuie sa te urci baut la volan!

Noi vrem sa venim in ajutorul clientilor nostri, nu avem niciun interes finaciar, vrem doar sa transmitem un mesaj, iar cei care vin seara la bar, consuma alcool si inteleg ca nu trebuie sa se urce bauti la volan, vor fi recompensati pentru gestul lor a doua zi dimineata.

Si eu sunt sofer si circul mult, iar asta am vrut sa fie o initiativa de constientizare a faptului ca oricine poate muri pe sosea. Consumul de alcool si condusul reprezinta o problema foarte mare si cred ca si noi, ca oameni, ca prieteni, dar si politia trebuie sa se implice mai mult in a evita astfel de tragedii in viitor”, a declarat Catalin Faraon, proprietarului localului.loading...

Adauga un comentariu