Actualitate

Geniul care traieste de mic in depresie!

Publicat: 05 dec. 2012

Tot ce a trebuit sa faca a fost sa se joace. S-a umplut de bani si de faima, insa nu a scapat de probleme. Drogurile si depresia l-au fortat sa se retraga mai devreme decat spera.

Tatal, 17 ani de puscarie. Mama, 7 luni
Ronald Antonio "Ronnie" O'Sullivan nu este tocmai un gentleman. Cand rateaza, nu se poate abtine sa nu injure. La fel face si cand vreun jurnalist se trezeste sa-i puna o intrebare incomoda.

A fost crescut intr-o familie nu tocmai normala. Tatal sau era patron de sexshop, iar mama sa, de oirigine sicialiana, avea o pasiune nebuna pentru banii obtinuti usor.

Tatal lui Ronnie, Ronald John O'Sullivan detine un lant de sex-shopuri in Anglia, iar din 1992 si pana in 2009 a stat inchis pentru crima. Acesta a omorat un bodyguard, in urma unui scandal pornit intr-o discoteca din Chelsea.

Mama lui O'Sullivan nu a fost nici ea un exemplu. Femeia a petrecut si 7 luni in inchisoare pentru evaziune fiscala, iar mai apoi a fost eliberata pe cautiune.

Detine un record de 20 de ani
O'Sullivan s-a nascut in Wordsley, West Midlands (Anglia) si a fost atras de acest sport inca din copilarie. A reusit primul break de peste 100 de puncte cand avea doar 10 ani, mai exact 117. La 15 ani a reusit breakul maxim, iar un an mai tarziu a trecut la profesionisti. De aici a inceput sa distruga orice record. A castigat 38 de meciuri consecutive, o cifra care un a fost egalata pana in prezent.

A castigat 7.400.000 de euro din snooker
Ronnie are 4 titluri mondiale, castigate in (2001, 2004, 2008 and 2012). In 20 de ani a reusit sa adune o suma uriasa, fiind al doilea dintre cei mai bine platiti jucatori de snooker din istoria acestui sport, cu 7.4 milioane de euro.

Cifrele lui sunt incredibile. Englezul are 11 breakuri maxime (la egalitate cu Stephen Hendry), in cariera sa de profesionist si 678 de breakuri peste 100. El detine si recordul pentru cel mai rapid break maxim reusit vreodata, in 5 minute si 20 de secunde.

'The Rocket' O'Sullivan este considerat de catre specialisti un talent innascut, cum n-a existat niciodata altul.

Stephen Hendry: "O'Sullivan este de departe cel mai mare jucator al lumii"

Si-a cunoscut prietena la intalnirile narcoticilor anonimi
Cum perfectiunea nu exista, The Rocket are o multime de probleme. Unele l-au ajutat sa ajunga omul care este astazi. Altele l-au fortat sa se retraga mai devreme decat ar fi visat.

O’Sullivan este tipul perfectionist caruia ii place sa vada in el numai partile negative, chiar si cand castiga. Sufera de depresie severa si are probleme cu drogurile. Lucreaza cu un psiholog, iar in trecut, a mers la intrunirile narcoticilor anonimi. Aici a cunoscut-o pe Jo Langley, fosta lui prietena.

Sursa:sport.roloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit