National

Geoana il ataca pe Liviu Dragnea: „Are o spaima fata de exprimarea libera a optiunilor oamenilor”

Publicat: 14 feb. 2016
1

Presedintele PSRO, senatorul Mircea Geoana, a criticat, duminica, legea tolerantei promovata de Liviu Dragnea, sustinand ca liderul PSD are o „teama aproape viscerala” de contact cu oamenii si face parte dintr-un „serial primitiv”.

Liviu Dragnea este dintr-un serial atat de primitiv, incat esenta democratiei ii scapa. Asta este problema cu dl Dragnea. Deci, el are o spaima de ceea ce reprezinta opinia publica si exprimarea libera a optiunilor oamenilor. De aceea incearca sa puna calus si capastru exprimarii libere in Romania. Este o teama aproape viscerala de contact cu oamenii. Deci, ce vreti de la Dragnea decat sa reactioneze in modul acesta care ii reprezinta credinta si valorile? Pacat de PSD ca a ajuns sa aiba un astfel de lider. Si e pacat de un partid important din Romania care a ajuns sa se lase cumparat de banii publici pe care dl Dragnea i-a tot vehiculat, i-a pastorit si cu care si-a cumparat practic suportul aproape unanim al unui partid care pe vremea cand il cunosteam era mai democratic, mai deschis si mai prietenos cu ceea ce inseamna valorile democratiei de tip european”, a afirmat Geoana intr-o conferinta de presa.

Citeste si Mircea Geoana, gafa de Ziua Indragostitilor. Cui a urat „La multi ani!”

„Vorbim despre trecut”, a adaugat Mircea Geoana la remarca unui jurnalist potrivit careia Liviu Dragnea a fost secretar general al PSD pe vremea cand el conducea partidul.

Intrebat daca PSRO sustine initiativa parlamentarilor PSD privind o noua lege a CAS, Mircea Geoana a aratat ca „trebuiau sa se gandeasca la acest lucru atunci cand au facut Codul fiscal„.

Citeste si A fost stabilit un protocol pentru alegerile locale

„Si in care au redus CAS exclusiv pentru angajatori, si nu pentru angajati. Deci, in clipa in care o sa ajunga vreodata sa spuna ca si salariatul are drepturi egale cu angajatorul, in conditiile in care o sa corecteze faptul ca in PIB-ul Romaniei 70% reprezinta capitalul si 30 si ceva la suta munca, acolo sa vina cu propuneri PSD. Astazi este un partid care serveste marele capital strain, asta este PSD. Astazi este in buzunarul marelui capital strain. In clipa in care o sa ajute salariatii, atunci discutam despre reducerea CAS”, a mai afirmat liderul PSRO.

Adauga un comentariu