Din lumea filmului

Geoffrey Rush nu va mai aparea in seria Piratii din Caraibe

Publicat: 31 mai 2017

Prezent in toate productiile francizei Piratii din Caraibe – inca de la lansarea primului film, Piratii din Caraibe: Blestemul perlei negre, in 2013 – actorul Goeffrey Rush, interpretul capitanului Hector Barbossa, a declarat ca dupa ultima parte, Razbunarea lui Salazar, nu va mai aparea in franciza.

Intr-un interviu acordat Collider.com, acesta a explicat ca intriga lui Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales – lansat pe 26 mai si in cinematografele noastre – nu ofera personajului sau loc si in viitoarele trei filme: „Nu stiu ce se va intampla cu finalul seriei, insa stiu cu siguranta ca eu nu voi mai aparea acolo.

Vezi si Robert De Niro, despre Statele Unite ale Americii: «O comedie tragica si proasta»

Cred ca notiunea de sacrificiu ar fi banalizata. S-ar putea ca scenaristii sa vina cu o idee, insa eu i-am spus lui Bruckheimer: ‘Cred ca acesta este sfarsitul lui Barbossa si a pierde un personaj important este bine”, a explicat Rush.

In Piratii din Caraibe: Razbunarea lui Salazar, Jack Sparrow (Johnny Depp) se afla in pericol de moarte atunci cand un fost inamic, Capitanul Salazar (Javier Bardem), strange o armata de pirati-fantoma si porneste sa extermine piratii marilor. Singura cale de scapare pentru Sparrow este gasirea Tridentului lui Poseidon, cel ce ii va oferi controlul asupra apelor.

Dupa lansarea din acest week-end, Razbunarea lui Salazar se afla pe primul loc in box office-ul din Romania. Este lider de clasament si in Statele Unite, unde s-a lansat cu 78,4 milioane de dolari incasari. Productia si-a depasit, international, bugetul de productie (230 milioane dolari), incasarile totale ridicandu-se la 326,3 milioane de dolari.loading...

Adauga un comentariu