Dragoste

Geografia placerii masculine

Publicat: 28 feb. 2011

Chiar daca esti la început de drum în casnicie sau ai deja în spate câteva decade, nu-i niciodata târziu sa fii seducatoare si sa-ti pui imaginatia la încercare în dormitor. Afla care sunt zonele erogene ale barbatului tau si cum îl pui pe jar în noptile fierbinti.

Buzele si urechile sunt sensibile

Barbatii adora sa te joci în parul lor, sa le saruti senzual lobul urechii si sa „condimentezi” aceasta actiune cu usoare muscaturi. Daca continui cu un sarut foarte pasional pe buze, poti fi sigura ca l-ai prins sub vraja pasiunii tale.

Masaje pentru abdomen si spate

Un masaj erotic îl poate relaxa si deconecta de problemele zilnice. Asa se poate concentra numai asupra ta. Îl masezi senzula pe spate, insistiând în special în zoa lombara si pe gât.Foloseste uleiuri aromate de relaxare dar si senzuale. Continua-ti masajul cu sarutari ce urca sau coboara pe spate. O alta zona erogena sunt sfârcurile. Barbatii au o slabiciune pentru saruturile pasionale în aceasta zona. Atentie însa! Fara violenta, muscaturi sau ciupituri. Cercurile fine pe care le poti face cu limba îl vor excita imediat.

Zona genitala, zona fierbinte

La barbati, este vorba despre interiorul coapselor si zona dintre testicule si anus. Exista si barbati care se excita daca partenerele lor îi mângâie pe sfârcuri. Zonele numite potentiale declanseaza o serie de senzatii excitante care favorizeaza manifestarile fizice ale dorintei sexuale. Saruturile pe gât, suflatul usor în ureche, mângâierile pe abdomen sunt câteva dintre actiunile care cresc libidoul.

Cum dezvolti sensibilitatea erogena

Pentru a descoperi zonele erogene necunoscute ale partenerului, este indicat sa folosesti jocuri preliminare actului sexual: masaj, mângâieri, saruturi. Exploreaza împreuna cu partenerul tau zonele sensibile ale fiecaruia, observati-va reactiile si recunoasteti care v-au creat mai multa placere.

Atentie la mângâierile de dupa orgasm!

Daca în timpul preludiului si la începutul raportului sexual, zonele tale erogene prezinta o sensibilitate crescuta, duc la aparitia excitarii si maresc dorinta sexuala, acest lucru se schimba dupa orgasm. Exista cupluri la care mângâierile în zonele intime dupa orgasm pot fi chiar dureroase. Daca tu si partenerul tau va confruntati cu aceasta situatie, atunci specialistii va sfatuiesc sa va acordati câteva clipe de relaxare, pentru a scapa de tensiunea sexuala.

Barbatii vor sex dimineata, femeile, seara

Cel mai des, barbatii au chef sa faca sex dimineata. Este un lucru demonstrat stiintific. Dimineata, ei au un nivel ridicat de testosteron (un hormon secretat de testicule si care influenteaza dorinta sexuala), cu 30% mai mare decât în restul zilei. În cazul femeilor însa, dorinta sexuala atinge cote maxime în jurul orei 22.00.loading...

Adauga un comentariu