Cancan

George Alberts a murit. Primul soț al Adinei Alberts s-a stins din cauza infectării cu noul coronavirus

Publicat: 11 oct. 2020
George Alberts, primul sot al Adinei Alberts
George Alberts, primul soţ al Adinei Alberts, a murit. Acesta s-a stins pe patul de spital, la Matei Balș, din cauza infectării cu noul coronavirus.

George Alberts, primul soţ al Adinei Alberts, a murit. Acesta s-a stins pe patul de spital, la Matei Balș, din cauza infectării cu noul coronavirus. Din nefericire pentru acesta medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. In prezent medicul Adina Alberts este casatorita cu Viorel Catarama.

Anunţul trist a fost făcut de către Paul Wood, pe contul său de Facebook și imediat după aceea, foarte mulți bancheri români și olandezi și-au exprimat regretele.

George Alberts a murit. Locuia în România de 25 de ani

Moartea lui George Alberts a stârnit un val de compasiune în mediul online și mai multe persoane și-au exprimat regretul cu privire la tragedie.

„Dragul nostru prieten George Alberts a murit aseară din cauza complicațiilor coronei. Verificându-mi telefonul, mi-am dat seama că avem sute de amintiri plăcute împreună, de la Tanzania la Madrid și chiar aici, în România, cine de Crăciun în Marriot, brunch la DonCafe (încă îmi plac ouăle Benedict), nenumărate petreceri și evenimente. Sunt recunoscătoare pentru toate acestea, pentru timpul petrecut împreună, pentru sfaturile, prietenia și joie de vivre. Și nu voi uita niciodată ultimul tău sfat, acum 2 săptămâni, să-mi porți mereu zâmbetul. Îți mulțumesc că exiști în viața mea! / Cea mai tristă veste pe care am primit-o în ultima vreme! Unul dintre cei mai mişto oameni (şefi) cu care am lucrat în sistemul bancar, s-a stins noaptea trecută, după ce a pierdut lupta cu virusul COVID! Dumnezeu să te odihnească în pace, George!” sunt câteva dintre mesajele de condoleanțe care au curs, după moartea bancherului olandez.

Reacţia medicului Adina Alberts după ce Guvernul vrea să interneze sau să izoleze pacienţii care sunt bolnavi de gripă

Medicul Adina Alberts, fosta soţie a lui George Alberts care a murit din cauza coronavirus, şi-a dat mereu cu părerea despre situaţia actuală în care se afla ţara noastră.

Recent Adina Alberts critica proiectul de lege care prevede internarea pacienţilor bolavi de gripă. Conform unui proiect de lege iniţiat de Ministerul Sănătăţii, se vrea internarea pacienţilor care sunt bolnavi de o banală gripă. Medicul considera că actuala putere se joacă cu mintea şi inimilea noastre.

Interesant este faptul că ministerul Sănătăţii a lansat în dezbatere publică un proiect de Guvern care doreşte stabilirea bolilor contagioase pentru care se poate lua decizia de a se izola la domiciliu. În altă ordine de idei, legea prevede şi internarea în spitale a pacienţilor care suferă de anumite de boli contagioase. Capcana din lege este reprezentată, conform doctorului Adina Alberts, paragraful prin care se poate interna pacientul care este bolnav de gripă umană cauzată de un nou tip de virusul gripal.

Medicul trage un semnal de alarmă şi explică faptul că, anual, în România apar noi tipuri de virusuri gripale, deci, oricare dintre ele pot duce la internarea pacientului roman, chiar dacă vorbim în termeni nonmedicali doar de o simplă răceală.

Conform medicului, anual apar noi cazuri de virusuri gripale, iar până acum nu s-a impus internarea pacienţilor.

” Ministerul Sănătății a lansat în dezbatere publică proiectul Hotărârii de Guvern ce stabileşte lista bolilor infectocontagioase pentru care se instituie izolarea la domiciliu, în spitale sau în ,,lagăre de carton”.

Comentarii
Adauga un comentariu