Cancan

George Burcea, despre stopul cardio-respirator suferit de Andreea Bălan: „A fost dificil…”

Publicat: 23 iun. 2022
George Burcea si Andreea Balan zambesc larg
George Burcea a dezvăluit faptul că momentul în care Andreea Bălan a intrat în stop cardio-respirator a fost unul cu adevărat dificil

George Burcea, despre stopul cardio-respirator al Andreei Bălan. Invitat la emisiunea online „În Oglindă’, prezentată de Mihai Ghiță, George Burcea a relatat mai multe episoade din viața lui. Actorul a povestit atât despre copilăria sa, cât și despre perioada în care a fost însurat cu Andreea Bălan.

Cei doi au trecut prin momente de cumpănă împreună, însă cel mai dificil a fost episodul în care artista s-a aflat la un pas de moarte.

George Burcea, despre stopul cardio-respirator suferit de Andreea Bălan

George Burcea a dezvăluit faptul că momentul în care Andreea Bălan a intrat în stop cardio-respirator a fost unul cu adevărat dificil pentru el. În acele clipe, actorul se gândea atât la fosta sa soție, cât și la cele două fiice.

Acesta a povestit în cadrul interviului despre momentul în care fosta sa soție, Andreea Bălan a intrat în stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Actorul a recunoscut că a fost foarte dificil să își vadă partenera de viață la un pas de moarte.

„A fost un moment foarte delicat, un moment de răscruce pentru toți membrii familiei, și din partea ei, și din partea mea, și mai ales pentru noi. „A fost destul de dificil să-ți vezi consoarta aproape de moarte, un copil de jumătate de oră născut, unul care te aștepta acasă și pe mama ei, care aștepta să o sunăm, să-i spunem dacă a fost bine sau nu. A fost foarte greu”, a spus acesta.

George a continuat spunând că întotdeuna și-a dorit să aibă parte de o familie. Acest lucru l-a ajutat să se pună pe picioare în clipele grele prin care a trecut deoarece trebuia să fie 100% dedicat fetițelor sale.

„Pentru că eu nu am avut parte de o familie, am încercat cumva să mă concentrez și să-mi adun toate puterile și energia și psihicul să mi-l întăresc în așa fel încât, în momentul în care eu îmi voi forma o familie, să pot să fiu 100% lângă ea”, a continuat el.

George Burcea își vede fiicele săptămânal

Actorul a povestit faptul că în fiecare final de săptămână își petrece timpul cu fiicele lui. Acesta le ia vinerea de la grădiniță și stă alături de ele până duminică după-amiază.

„De două luni de zile mi se permite să le iau în apartamentul în care stau. Le iau de vineri până duminică. Le-am luat în fiecare weekend, cu o excepție, două”, a mai spus actorul.

Vedeta a adăugat  că s-a simțit abandonat în momentul divorțului de Andreea Bălan. El a explicat că nimeni nu a fost alături de el în acele clipe grele.

„Primul moment în care m-am simțit abandonat a fost fix acel moment cu declarațiile tatălui meu. M-am simțit singur împotriva tuturor. Îmi doream să-mi fie cineva alături. În afara nașului fetiței mici, nu a fost nimeni alături de mine’”, a spus acesta.
Adauga un comentariu