Cancan ultimă oră

George Burcea, disperat: „Încerc să dau de Andreea, doar că absolut nimeni nu-mi răspunde la telefon”

Publicat: 05 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
George Burcea disperat Încerc să dau de Andreea doar că absolut nimeni nu-mi răspunde la telefon
Andreea Bălan este cea care a depus actele de divorț

George Burcea a oferit prima reacție după ce Andreea Bălan a fost operată de urgență. Actorul spune că nu reușește să vorbească cu artista și nici cu nimeni altcineva din familia acesteia. Ba mai mult, a dezvălui care a fost ultima conversație pe care au purtat-o.

Încă din momentul în care George Burcea s-a vindecat de COVID-19 a încercat să i-a legătura cu Andreea Bălan, evident pentru a-și vizita fetițele. Lucrul acesta, însă, nu a fost realizabil asta pentru că nu i s-a răspuns deloc la telefon. Și nu s-a rezumat doar la a da câteva apeluri telefonice, din contră a și mers în fața casei în care a locuit atâția ani alături de Andreea însă totul a fost în zadar.

„Eu de când am ieșit din carantină încerc să dau de Andreea, doar că absolut nimeni nu-mi răspunde la telefon. Am sunat-o și pe mama ei, am sunat și bona, m-am plimbat prin fața porții, am sunat chiar de acolo. Problema e că nimeni nu mi-a răspuns, i-am scris și Andreei Antonescu, tuturor. Nimeni nu a vrut să-mi zică nimic. ” a declarat George Burcea pentru FANATIK.RO

George Burcea: ” Andreea mi-a spus că fără test negativ nu mă primește să-mi văd fetițele”

În urma ultimelor evenimente petrecute, actorul susține că ultima conversație pe care a avut-o cu Andreea nu a fost deloc plăcută. Artista a trasat câteva reguli clare pentru ca el să poată să-și viziteze fetițele. Una dintre aceste reguli a fost ca acesta să aibă un test negativ Covid-19, în momentul când va ieși din carantină, pentru a fi sigură că nu le expune în niciun fel pe Ella și Clara.

Andreea Bălan, în pericol de moarte?! Vedeta se află internată în stare critică

Este Andreea Bălan în pericol de moarte? Vedeta se afla internată în stare critică de mai bine de 10 ore. Seara trecută a ajuns de urgență la spital, iar medicii nu stiu dacă este nevoie de o intervenție chirurgicală sau nu.

Andreea Balan a ajuns de urgență la spital cu dureri groaznice de stomac.

Andreea Bălan, în pericol de moarte?! Ce spun medicii

Medicii au făcut tot posibilul că starea de sănătate a cântăreței să rămână în continuare bună, aceștia i-au administrat perfuzii cu calmante. Cu toate acestea, cântăreața se află în continuare în spital unde i s-au făcut mai multe analize. Totodată, doctorii nu sunt siguri daca este nevoie de o intervenție chirurgicală.

Se află Andreea Bălan în pericol de moarte?

Andreea Balan se află în continuare în spital, iar mama ei îi este alături.

“Mama ei este la spital cu ea. Andreea este foarte speriată, se teme foarte tare de o posibilă operație pentru că ar trebui să o anestezieze. Știti că la ultima anestezie, când a născut-o pe mezină, a intrat în stop cardiac. Este normal să îi fie teamă, să fi rămas cu sechele. Are o teamă în suflet numai când pune piciorul în spital. Încearcă să fie puternică. Toată lumea a sprijinit-o și s-a interesat de starea ei, inclusive fostul ei soț, George Burcea.

De actualul iubit, Tiberiu Argint, nici nu mai zic, e lângă ea cu tot sufletul. Rămâne de văzut care este diagnosticul final al medicilor, dacă a fost o simplă ocluzie intestinală, ori dacă problema este mai serioasă. Operația rămâne varianta cea mai severă, zic medicii. Ei nici măcar nu o iau în calcul, pentru că, este adevărat, riscul de stop cardiac pe masa de operație este foarte mare la ea”, au declarat surse din anturajul Andreei Bălan, scrie wowbiz.ro.

Adauga un comentariu