Cancan

George Burcea, eliminat de la Ferma. Actorul a recunoscut adevărul

Publicat: 29 oct. 2020
George Burcea in momentul eliminarii din emisiunea Ferma
George Burcea a fost eliminat de la Ferma. Întreaga experiență a fost trăita la maximum de actor

George Burcea a fost eliminat de la Ferma. Întreaga experiență a fost trăita la maximum de actor care s-a și îndrăgostit de Viviana Sposub. Din nefericire, competiția a ajuns la final pentru fostul soț al Andreei Bălan din cauza problemelor de sănătate.

Cu lacrimi în ochi, George i-a cedat locul în competiție Vivianei Sposub. Cu toate acestea actorul a rămas cu multe amintiri plăcute din cadrul competiției.

George Burcea a fost eliminat de la Ferma

În cadrul emisiunii online Ferma, George Burcea a făcut declarații uluitoare cu privire la plecarea lui din competiție. Problemele de sănătate nu l-au mai lăsat să meargă mai departe, iar ceea ce s-a întâmplat cu Viviana, a fost pe bune. Mai mult, George Burcea a mai punctat faptul că își dorește că lucrurile dintre el și Viviana să evolueze.

„Nu sunt un om care se plânge. Durerea mi s-a tras de la acea oaie, pe care am cărat-o. În momentul în care am căzut în cap, la duel, durerea s-a amplificat. Aș repeta experiența asta de 100 de ori și aș învăța cum să ajung spre finală. Mi-a plăcut foarte mult, acum dacă aș fi în Fermă, aș face totul diferit. Că strategie, aș aproba puțîn diferit.

Am fost la trei doctori, cu toții mi-au recomandat să am repaus sau să mă retrag și să plec acasă. Puteam să rămân cu o durere cronică, pe care aș fi suportat-o toată viața. Ceea ce s-a întâmplat între mine și Viviana a fost pe bune. Ferma mi-a adus-o pe Viviana, nu am niciun regret. Îmi doresc că relația noastră să se dezvolte mai mult” a spus George Burcea.

George Burcea, în stare gravă la Urgențe

George Burcea a avut dureri extrem de puternice în timpul unui testimonial și, chiar dacă a încercat să le îndure, după câteva minute a cerut să fie chemată ambulanța.

“Doamne, Doamne! Băi, nu mai pot, fii atent! Vai de mine, vai de mine, mă înțeapă rău de tot mă înțeapă!”, a spus actorul în timp ce își ținea mâinile în zona gâtului și a coloanei.“Vrei să ne oprim?”, a întrebat unul dintre membrii staff-ului de la “Ferma. Orășeni vs săteni”, iar George Burcea i-a răspuns: “Stai puțin (…). Doamne… Mă duce săgeata până în coloană. Mamă, m-am încălzit din cap până în picioare. Aoleu ce mă înțeapă, Doamne! Bă, cheamă, mă, să îmi facă o injecție. Te rog din suflet, nu mai pot! Doamne… Ah…”.

“Problemele de sănătate și-au spus cuvântul, căzătura de la duelul cu eliminare s-a înrăutățit”, a declarat Viviana Sposub în cadrul unui testimonial făcut după ce George Burcea a fost luat cu ambulanța din locul în care s-a filmat emisiunea difuzată la Pro TV.

“Chiar nu e de glumă, că există posibilitatea să fi făcut și o fisură, o fractură undeva și să nu fie vizibilă. Sunt doar pocnite, știi?! Sunt dureri anormale dacă mă întrebați pe mine și mi-e să nu fi fost coastă fisturată… dacă au fost și coaste fisurate să nu se sudeze strâmb”, a mărturisit Gabriel Toader.

Adauga un comentariu