Cancan

George Burcea îi răspunde Andreei Antonescu. Ce a spus actorul despre aceasta

Publicat: 01 oct. 2020
George Burcea îi răspunde Andreei Antonescu
George Burcea i-a răspuns Andreei Antonescu după ce cântăreaţa l-a atacat

George Burcea i-a răspuns Andreei Antonescu după ce cântăreaţa l-a atacat în cadrul emisiunii Ferma de la PRO TV. Fostul soț al Andreei Bălan i-a transmis artistei care l-a făcut praf la televizor, un mesaj de-a dreptul dur.

Actorul a postat pe contul său de Instagram o fotografie făcută în cadrul competiției, dar descrierea nu mai are nevoie de cuvinte, căci a fost una cu trimitere directă către artistă.

„Privirea nr 1 – Atunci când vezi în @fermaprotv oameni mici în jurul tãu 🤫
Vã mulţumesc pentru toatã susţinerea. Şi toate injuriile😆😘😜 vã ❤️” a scris George Burcea, în dreptul imaginii pe care a postat-o pe rețeaua de socializare și pe care o puteți vedea mai jos.

George Burcea îi răspunde Andreei Antonescu

În imaginea postată George Burcea are o privire prin care îi sfidează pe oamenii pe care îi numește „mici” în această competiție în care și el s-a încumetat să participe.

Imediat după ce a intrat în echipa orășenilor, artista a vorbit, din punctul său de vedere, despre despărțirea actorului de Andreea Bălan.

„Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”,a spus Andreea Antonescu, potrivit ProTV.

George Burcea și Viviana Sposub se pregătesc de nuntă?

Cuplul format de cei doi este foarte apreciat de ceilalţi concurenţi din casa , dar și de către oamenii de acasă, nerăbdători să afle mai multe detalii despre legătura dintre ei, odată cu părăsirea competiției.

Chiar dacă relaţia lor este la început George şi Viviana par foarte îndrăgostiţi. Actorul nu exclude varianta unei căsătorii cu aceasta, ba chiar este foarte încântat în privința unei astfel de posibilități, după cum a declarat în emisiunea „Ferma: Orășeni versus săteni”.

Într-o discuție la cu George Piștereanu, George Burcea a fost întrebat dacă și-ar dori să se căsătorească cu Viviana Sposub. Actorul nu a stat pe gânduri și a răspuns ,,DA” clar și răspicat, iar Piștereanu a continuat conversația, spunând că va veni la nuntă alături de Anna Lesko.

Cum s-a înfiripat povestea de dragoste dintre cei doi

Povestea de iubire dintre Viviana și George s-a înfiripat pe platourile de filmare și, se pare că, la scurt timp după ce au părăsit competiția, au menținut legătura și au plecat împreună la mare. După apariția fotografiilor cu cei doi îndrăgostiți surprinși în gara din Constanța, George Burcea a confirmat vacanța pe contul său de Instagram.

Când a părăsit competiţia Viviana, ctorul a declarat că o va căuta cu siguranță pe asistenta TV când va reveni acasă, lucru pe care l-a și făcut.

Adauga un comentariu