Cancan

George Burcea, în stare gravă la Urgențe. Ce a pățit actorul pe platourile de filmare de la Ferma

Publicat: 28 oct. 2020
George Burcea langa ambulanta
George Burcea, în stare gravă la Urgențe direct de pe platourile de filmare de la “Ferma. Orășeni vs săteni”.

George Burcea, în stare gravă la Urgențe direct de pe platourile de filmare de la “Ferma. Orășeni vs săteni”. Medicii nu au avut vești tocmai bune pentru fostul partener al Andreei Bălan. După primirea vestii, actorul a ales să părăsească competiția de la Pro TV și să plece acasă.

Mihaela Rădulescu i-a pus pe el și pe iubita lui Viviana Sposub, să aleagă care dintre ei vă continua cursa pentru marele premiu, în valoare de 50.000 de euro.

George Burcea, în stare gravă la Urgențe

George Burcea a avut dureri extrem de puternice în timpul unui testimonial și, chiar dacă a încercat să le îndure, după câteva minute a cerut să fie chemată ambulanța.“Doamne, Doamne! Băi, nu mai pot, fii atent! Vai de mine, vai de mine, mă înțeapă rău de tot mă înțeapă!”, a spus actorul în timp ce își ținea mâinile în zona gâtului și a coloanei.“Vrei să ne oprim?”, a întrebat unul dintre membrii staff-ului de la “Ferma. Orășeni vs săteni”, iar George Burcea i-a răspuns: “Stai puțin (…). Doamne… Mă duce săgeata până în coloană. Mamă, m-am încălzit din cap până în picioare. Aoleu ce mă înțeapă, Doamne! Bă, cheamă, mă, să îmi facă o injecție. Te rog din suflet, nu mai pot! Doamne… Ah…”.

“Problemele de sănătate și-au spus cuvântul, căzătura de la duelul cu eliminare s-a înrăutățit”, a declarat Viviana Sposub în cadrul unui testimonial făcut după ce George Burcea a fost luat cu ambulanța din locul în care s-a filmat emisiunea difuzată la Pro TV.

“Chiar nu e de glumă, că există posibilitatea să fi făcut și o fisură, o fractură undeva și să nu fie vizibilă. Sunt doar pocnite, știi?! Sunt dureri anormale dacă mă întrebați pe mine și mi-e să nu fi fost coastă fisturată… dacă au fost și coaste fisurate să nu se sudeze strâmb”, a mărturisit Gabriel Toader.

În timp ce iubitul ei era consultat de medici, prezentatoarea de la Pro TV a spus cu multă emoție în voce: “Da, mă neliniștește. Faptul că George se confruntă cu problemele astea mă neliniștește și mă supără, pentru că știu că merită din plin să lupte pentru titlul de fermier-șef”.

George Burcea a părăsit competiția “Ferma. Orășeni vs săteni”

După ce Mihaela Rădulescu l-a pus să aleagă între el și Viviana Sposub, George a ales să părăsească concursul și să o lase în competiție pe iubita lui.

Ediția de la “Ferma. Orășeni vs săteni” difuzată seara trecută, a fost una extrem de emoționată. Având în vedere că starea de sănătate a lui George Burcea nu i-a mai permis să își desfășoare activitățile obișnuite în concurs și pentru că Viviana Sposub a fost eliminată, dar ar putea continua jocul, Mihaela Rădulescu i-a pus să aleagă care dintre ei vă pleca, până la urmă, acasă.

După ce s-au sfătuit, printre lacrimi, sărutări și confesiuni, actorul a ales că pentru binele lui să meargă acasă și să-i cedeze locul iubitei sale, lucru nemaiînâlnit până acum în “Ferma”.

“Cu tot dragul și toată dragostea, o voi lăsă locul Vivianei, nu să lupte pentru mine, ci să lupte pentru ea”, a spus actorul în timp ce avea lacrimi în ochi și pe obraji.

Adauga un comentariu