Cancan

George Burcea s-a dat de gol și a spus acum adevărul despre sărutul cu Viviana Sposub

Publicat: 15 sept. 2020
Sarut George Burcea si Viviana Sposub
George Burcea a spus adevărul despre sărutul cu Viviana Sposub de la Ferma

George Burcea a spus adevărul despre sărutul cu Viviana Sposub de la Fermă. Apropierea dintre cei doi a stârnit mult controverse în rândul fanilor emisiunii. Într-un interviu acordat recent, actorul a vorbit despre sărutul cu focoasa asistenta dar şi despre posibilitatea de a se îndrăgosti în emisiune.

Fostul soţ al Andreei Balan a dat cărţile pe fata şi a mărturisit care este scopul pentru care s-a înscris la Fermă.

George Burcea despre sărutul cu Viviana Sposub

„Nu am venit în Fermă cu gândul de a mă îndrăgosti și am spus de multe ori acest lucru, dar cum dragostea nu te întreabă dacă poate intra în viața ta sau nu, mă aștept să mă ia prin surprindere. Sincer, aici e frumusețea…când te lovește și nu știi de unde. Da, voi da frâu liber tuturor sentimentelor pe care le voi avea, căci asta mi-am dorit mereu: să fac lucruri pentru mine, nu pentru camere, presă și tv.

Cred că niciodată nu suntem pregătiți să ne îndrăgostim, să facem copii, nuntă și alte nebunii, dar după cum spuneam – dragostea-i frumoasă când poposește în sufletul tău fără să o chemi disperat. Sunt tânăr, sănătos, liber și am tot dreptul să fac ce vreau, cu cine vreau și unde vreau. Eu nu trăiesc pentru oameni, eu trăiesc pentru sufletul meu” a spus George Burcea, pentru click.

Viviana Sposub a spus tot adevărul despre sărutul cu George Burcea: „Eu când mă îndrăgostesc, uit de tot!”

Viviana Spospub, concurentă la emisiunea „Fermă”, dezminte zvonurile potrivit cărora între ea și George Burcea s-ar fi înfiripat o poveste de dragoste.

Chiar dacă George și Viviana nu au confirmat că au o relație, cei doi sunt singuri, sunt tineri și se pot prinde foarte ușor în mrejele dragostei.

Pentru a potoli imaginația curioșilor care i-au cuplat deja, Viviana a explicat, după prima ediție a show-ului „Fermă” că interesul ei este să câștige marele premiu al emisiunii, nicidecum să-și găsească un partener.

„N-am venit aici să mă cuplez. Că dacă mă cuplez, îmi iau gândul de la premiu și de la ce am eu de făcut. Eu de obicei când mă îndrăgostesc, uit de tot și nu-mi mai pasă de nimic, deci nu am venit să mă îndrăgostesc aici că vreau să-mi iau apartament. Eu vreau să câștig și să-mi iau apartament. Deci la mine ori asta, ori o relație. Și prefer să-mi iau apartament decât să-mi găsesc un iubit”, a spus Vivian Sposub, potrivit ciao.ro.

Până să participe la „Ferma”, Viviana Sposub a prezentat, o perioadă, rubrica Meteo din cadrul Observatorului, la Antena 1, iar apoi a ajuns la Pro TV, alăturându-se echipei „Vorbește lumea”.

Andreea Bălan, prima reacție după ce George Burcea s-a sărutat cu Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat pătimaș în fața camerelor de filmat. Iar, acum, a apărut și prima reacție a Andreei Bălan. Artistă a publicat o fotografie, dar și un mesaj pe contul ei de Instagram.

”E bine atunci când te lași dusă de val în direcția potrivită”, a spus Andreea Bălan.

Adauga un comentariu