Cancan

George Burcea și Viviana Sposub au făcut amor la Ferma? Cum au fost filmați cei doi

Publicat: 11 oct. 2020
George Burcea și Viviana Sposub amor la Ferma
George Burcea și Viviana Sposub și-au dat frâu liber sentimentelor când s-au revăzut la Ferma

Ceea ce multă lume bănuia, se pare că tocmai s-a adeverit. Astfel, George Burcea și Viviana Sposub ar fi făcut amor la Ferma. Cei doi și-au dus dorul cât timp Viviana a fost în tabăra bandiților, și au fost despărțiți. Reîntâlnirea dintre cei doi a fost intensă și cu … scântei.

După duelul cu Paul Diaconescu, George Burcea și Viviana Sposub au fost protagoniștii unor imagini incendiare. Cei doi au stârnit numeroase controverse, iar oamenii s-au întrebat dacă nu cumva au făcut amor în cadrul emisiunii de la Pro TV.

George Burcea și Viviana Sposub, amor la Ferma

George Burcea și Viviana Sposub nu se mai feresc de ochii curioșilor. Cei doi concurenți de la Ferma au dat frâu liber sentimentelor și imaginile incendiare ale căror protagoniști au fost, nu mai au nevoie de cuvinte. Mai exact, după duelul cu Paul Diaconescu, cei doi s-au îmbrățișat și s-au sărutat cu mare patos, în văzul tuturor.

Aceasta e semn clar că cei doi și-au dus dorul unul altuia, după ce Viviana a făcut parte din tabăra bandiților. George Burcea a ieșit învingător în urma duelului, iar toți concurenții au sărbătorit în cadrul unei mici petreceri la care s-a consumat pizza. După aceea, actorul și Viviana s-au retras într-un loc în care au putut să discute liniștiți despre sentimentele care îi leagă de puțin timp, dar care sunt, totuși, atât de intense. Toată lumea s-a întrebat, după ce au fost făcute publice imaginile incendiare, dacă nu cumva au făcut amor!

George Burcea s-a îndrăgostit de Viviana Sposub

După o scurtă perioadă în care nu a vorbit despre sentimentele pe care le are pentru Viviana Sposub, George Burcea a dat cărțile pe față și a recunoscut că este îndrăgostit până peste cap de șatenă.

„Sincer, nu știu cum am ajuns să mă îndrăgostesc”, a spus George Burcea.

Pe de altă parte, Viviana Sposub declara la începerea emisiunii că obiectivul ei este marele premiu. Așadar, era mai interesată de partea materială decât de cea sentimentală. Însă în ultima vreme, lucrurile par să fi evoluat în altă direcție.

„N-am venit aici să mă cuplez. Că dacă mă cuplez, îmi iau gândul de la premiu și de la ce am eu de făcut. Eu de obicei când mă îndrăgostesc, uit de tot și nu-mi mai pasă de nimic. Deci nu am venit să mă îndrăgostesc aici, că vreau să-mi iau apartament. Eu vreau să câștig și să-mi iau apartament. Deci la mine ori asta, ori o relație. Și prefer să-mi iau apartament decât să-mi găsesc un iubit”, a spus, la intrarea în competiţie, Viviana Sposub.

Așadar, după apariția acelor imagini se pare că George Burcea și Viviana Sposub chiar au făcut amor la Ferma… Rămâne de văzut cum va evolua relația dintre cei doi.

Adauga un comentariu